Důvod byl jednoduchý – dům už byl pro Evu a jejího manžela Václava (72) zkrátka příliš. „Ubírá mi síly, už na něj nemám! Dům jsme kupovali proto, abychom tu byli společně s rodiči, a teď, když už nežijí, zůstali jsme s manželem sami v domě, který má tři koupelny, dvě kuchyně a zahradu tisíc metrů čtverečních,“ prozradila loni Jurinová pro deník Aha!.

Rozhodla se tak pro prodej nemovitosti a návrat do Prahy. „Kolem domu se musí pořád pracovat, a my už jsme na to staří. Těm, kteří se rýpou v hlíně bez bolestí, upřímně závidím. Teď jsem zralá tak na pohodlný byt v Praze. Balkon je skoro podmínkou, přece jen kousek zeleně je fajn. I když teď na jaře relaxuji, musím myslet na práci a jsem už předem ztrhaná,“ naznačovala tmavovlasá exhvězda Novy. V Sadské na Nymbursku žila sice 17 let, ale zřejmě už bylo na čase zvednout kotvy.

VIDEO: Zemřela Eva Jurinová (†67): Připomeňte si hvězdu Novy, když jako starostka oddávala !

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Eva Jurinová (†67): Připomeňte si hvězdu Novy, když jako starostka oddávala ! Jan Doležal, Lukáš Červený

Zájemce na dům prý měla, ovšem vše zkomplikoval koronavirus. „Zájem projevili už dva kupci, ale vzhledem k situaci není zatím prohlídka možná. Zkrátka jsem si to teď zakázala, je to velké riziko,“ vysvětlovala Eva.

„Nějaké byty v Praze už ale máme vyhlídnuté. Stará se nám o to náš makléř,“ doplnila s tím, že už se moc těší. „Už aby to bylo. Mimochodem, pražští přátelé mi nadávají, že na ně nemám čas, a i nám je po nich smutno.“ Bohužel, pražského života už si přiliš neužila. Moderátorská hvězda podlehla dlouhé, těžké nemoci 3. ledna 2021.

VIDEO: Zesnulá Eva Jurinová (†67): Kerndlovi předvídala slávu a s Merunkou chodila na pivo!

Video
Video se připravuje ...

Zesnulá Eva Jurinová (†67): Kerndlovi předvídala slávu a s Merunkou chodila na pivo! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií