O pohádkovém vztahu se tady mluvit nedá. Cody Simpson je na jiné úrovni než gentleman Liam Hemsworth (30, zpěvaččin bývalý manžel) ase svou milou vedou docela jinou domácnost, která není založena na romantice, ale spíše na dovádění, sexy fotkách a skandálech. Ale i po šesti měsících jim to stále klape. V novém rozhovoru pro australský plátek Sydney Morning Herald se Cody nechal slyšet, že se manželství nebrání.

„Věřím na manželství, ale moc jsem nad tím nepřemýšlel.“ Dodal, že je stále mladý, a zřejmě není ještě připravený pokleknout na koleno. Cody svým pozitivním názorem ohledně svazků ale asi ani tak nepotěší přítelkyni, která se manželství štítí jako čert kříže. Jeden z velkých důvodů pro rozvod s Liamem byl pocit svázanosti a nenaplněnosti a role manželky jí byla proti srsti. Cody přesto cítí naději. Už v březnu promluvil o tom, že by chtěl založit rodinu. Nic však nechce uspěchat, prozatím si oba užívají společně stráveného času a nalézají v tom druhém velkou inspiraci.

„Napsal jsem spoustu romantických básní, a jo, některé mohou být o ní. Je jednou z úžasných věcí v mém životě,“ pokračoval písničkář a doplnil, že ho Miley povzbuzuje k tomu, aby nic nepředstíral – stejně jako ona. „Je to kreativní, inspirativní a nezávislá žena. Navzájem se podporujeme v naší práci.“

Mileyin expartner Liam je momentálně rovněž zadaný. S modelkou Gabriellou Brooksovou tráví karanténu v rodné Austrálii, věnují se surfingu, focení a líbání.

Fotogalerie
54 fotografií