Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slavnou modelku Playboye našli doma mrtvou! Ashley (†33) objevili až po dvou dnech

Autor: yks - 
21. dubna 2020
07:04

V pátek našli v jejím bytě v Texasu tělo třiatřicetileté bývalé americké modelky a playmate Playboye Ashley Mattinglyové. Policii zalarmovali její nejbližší poté, co jim přestala odpovídat na telefon a na zprávy. Podle informací rodiny si pravděpodobně sáhla na život sama.

Mattinglyová žila poslední dva roky v texaském Austinu. Jak s odvoláním na rodinu nešťastné ženy uvedl americký portál TMZ, byla Ashley obětí domácího násilí a také se potýkala se závislostí na drogách a na alkoholu. V poslední době navíc čelila umístění do domácího vězení, a to mělo silně zhoršit její duševní stav.

Podle jejího bratra Billyho (31) si měla vzít život už ve středu, na všechno se ale přišlo až o dva dny později, když její znepokojení přátelé zalarmovali policii. V bytě byl nalezen dopis na rozloučenou a také její devítiměsíční štěňátko zlatého retrívra Miss Jean, které skončilo v péči zdrcené rodiny.

Mattinglyová čelila v roce 2016 skandálu poté, co nabourala svým golfovým vozíkem čtyři automobily a byla obviněna z řízení pod vlivem návykové látky. Byla také obětí domácího násilí ze strany svého partnera, herce Lanea Garrisona, který byl podle TMZ za své jednání odsouzen v roce 2012.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Modelka Ashley Mattinglyová je po smrti. Modelka Ashley Mattinglyová je po smrti. | Facebook/A.M.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi