Mladičká zpěvačka Monika Bagárová čeká miminko se svým partnerem Makhmudem Muradovem, zápasníkem, který pochází z Uzbekistánu a přezdívá se mu Mach. Finalistka jedné z prvních řad SuperStar, která jako jedna z mála Češek dokáže věrohodně podat R'n'B, se nikdy netajila svým přáním stát se mladou maminkou a v urostlém fighterovi našla muže, jenž stejně jako ona sdílel touhu po rodině a po dětech… Zkrátka ty hodnoty, na jaké se v českém showbyznysu moc nehraje.

Přestože je Monika už takřka na rozsypání, jak se říká, svatba není na hlavním pořadu dne. Alespoň tedy pro nastávající rodiče! „Myslím, že společnost se o tom baví víc než my dva,“ nechala se slyšet krásná Monika, která v současné době sedí v porotě talentové soutěže SuperStar, z níž před lety vzešla její popularita. „Ten nátlak té společnosti a těch lidí kolem nás je větší, než že bychom to my dva řešili,“ zdůraznila s úsměvem pro slovenský deník Nový Čas.

„Máme to prostě otevřený a důležitější pro nás je momentálně to miminko, ta rodina, ten pevnej základ. A to, jestli se někdy vezmeme… Uvidíme. Třeba ano, ale třeba taky nikdy ne,“ dodala Bagárová, která před časem také prozradila, že mezi ní a drsným MMA bijcem to rozhodně nebyla láska na první pohled. Oslovila ho na sociálních sítích, prý hlavně z toho důvodu, že se jí líbilo, jak to má v hlavě srovnané a že je rodinný typ. Zkrátka ideální partner pro život.

„Já jsem vždycky chtěla být mladou mámou, jen jsem k tomu nemohla najít vhodného partnera. Mach je první chlap, při kterém jsem si řekla, že bych do toho šla,“ prohlásila pro slovenský magazín Emma o otci své očekávané dcerky Bagárová, jež v minulosti randila například se zpěvákem Benem Cristovaem (32) nebo slovenským bubeníkem Dávidem Hodkem (22), .

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!
Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií