Herec Ján Koleník se do myslí a především do srdcí českých divaček zapsal rolí majitele módního salonu Vladimíra Valenty v historickém seriálu První republika. Tehdy se z jeho uhrančivého pohledu a plachého úsměvu podlamovala kolena snad většině žen. A dost možná svým impozantním zjevem imponoval nejenom ženám: Šušká se totiž, že pohledný Slovák dává ve svém soukromí přednost spíše pánské společnosti, a spekuluje se o jeho vztazích s herci Ľubošem Kostelným (38) či někdejším moderátorem soutěže Česko Slovensko má talent Martinem Pyco Rauschem (42)…

Koleník každopádně od dob, co dováděl na televizních obrazovkách v posteli s Markétou Plánkovou (42), podstatně nabral svalové hmoty, a tak je na něj radost pohledět: Na jeho břišácích by se dal nastrouhat sýr a bicáky by mu mohl závidět i Arnold Schwarzenegger (72). Vzhledem k tomu, že jsou kvůli viru covid-19, jenž řádí nejenom v naší republice, ale i v sousedním Slovensku, uzavřené posilovny, musí si Koleník své sošné tělo udržovat trochu jinak než zvedáním činek v posilovně. Vyrazil tužit svalstvo do přírody držíc se hesla „gym is everywhere“, což česky znamená „tělocvična je všude“.

Jeho poslední fotka, na které se přitahuje k jakési kovové konstrukci, jež nápadně připomíná sloupy vysokého napětí, bez trička, do půl pasu nahý, ale zato s rouškou na tváři, rozhodně vybičovala všechny jeho příznivce a příznivkyně. „Kdybys mohl teď vidět můj výraz, tak bys pochopil... Toto nerozdýchám. Je mi nějak teplo,“ slintají u jeho sexy fotek fanoušci, zaskočeni i tím, že známý herec onen rajcovní snímek nahrál na sociální síť v brzkých dopoledních hodinách - a podle slunce, které evidentně zrovna vycházelo, také velice časně vyfotil. „Ufff, a teď se mám jako soustředit na práci?“ stýskaly si dámy.

Nicméně, podívejte se do naší galerie a uznejte sami, zda vás pohled na tohoto Adonise ponechá v klidu…

VIDEO: Upoutávka k poslední řadě seriálu Poslední republika

Video
Video se připravuje ...

Upoutávka První republika Česká televize

Fotogalerie
39 fotografií