Vítězka soutěže Česká Miss 2008 se rozhodla spojit příjemné s užitečným nebo spíše nutným. Jelikož v současné situaci si všichni musí při odchodu z domovů chránit obličej rouškami, pustila se Eliška Bučková do jejich šití. A když si takhle večer otevře lahvinku vína, vůbec jí nevadí, že znehodnotí drahé šaty. „Můj další high fashion výrobek. Zkrátila jsem jedny třpytivé šaty na mini a ze zbytku si ušila roušku. Letošní léto obléknu nejspíš hóóódně minišatů, poněvadž mě to šití takhle po večerech u skleničky začalo bavit,“ přiznala Eliška Bučková na instagramu, jak vypadá její život v karanténě. A na důkaz přidala fotku sebe sama s nasazenou onou ušitou rouškou.  

Pro modelku je tahle situace rozhodně novum. Před vyhlášením nouzového stavu s šaty sice přicházela pravidelně do styku při foceních a na módních přehlídkách, do teď ale nikdy nebyla nucená do nich jakkoli zasahovat nůžkami či jehlou s nití. A jelikož to, že si ušila roušku, je pro Elišku Bučkovou zřejmě velký zážitek, bez povšimnutí tuto skutečnost modelka nenechala ani v instagramové sekci takzvaných stories.  

V nich se modelka dokonce svěřila, jak dlouho jí ušití ochranné masky z ustřižených šatů trvalo. „Tu roušku jsem šila tři hodiny,“ poznamenala Eliška Bučková a dodala, proč jí to zabralo tolik času: „Stále nemám šicí stroj.“ Možná modelku při šití trochu zbrzdila i konzumace vína a její následky. Je celkem známým faktem, že alkohol v krvi na rychlosti a bystrosti nikomu moc nepřidává.   

VIDEO: Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná 

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií