„Díky vládnímu rozhodnutí o možnosti pořádat farmářské trhy jsme se rozhodli po několika letech pod Blaníkem opět realizovat Farmářský trh,“ prozradil o plánované akci Blesku Zapletal s tím, že už nyní se potýká s prvními realizačními obtížemi. „Bohužel tu nemáme náměstí ani náves, kde bychom tuto oblíbenou akci mohli uspořádat. Proto ji uskutečníme v rozsáhlém přírodním areálu Farma-parku Blaník,“ vysvětloval.

Podle někdejšího producenta, scenáristy a ředitele produkční agentury se farmářské trhy otevřou 25. dubna a konat se posléze budou každý víkend, vždy od 10 do 16 hodin. Kromě tradičních farmářských výrobků či farmářského hnoje, o nějž je prý mezi zahrádkáři na jaře velký zájem, budou k mání i nově narozená zvířátka, neobvyklé dětské hračky a další výrobky.

„Hosté Farmářského trhu budou mít možnost si za běžné vstupné prohlédnout Farma-park, ve kterém bude Farmářský trh,“ láká zájemce Zapletal s tím, že ve výbězích uvidí návštěvníci všechna domácí zvířata (od drůbeže, přes jehňata a kůzlata až po koně). Také se chystá prý řada neobvyklých atrakcí (např. keltský hrad, pohádková vesnička, lanovka, bludiště, mluvící chýše či řada dalších zajímavostí).

Uvolňování současných trdých nařízení ve snaze zabránit šíření koronaviru bývalému šéfovi soutěže Miss České republiky dovolilo mnohé, ale i tak musí nějaká daná opatření samozřejmě dodržovat. „Ve Farma-parku Blaník je k dispozici prodej jednoduchého občerstvení přes 'okénko',“ prozradil a doplnil, že na farmě se bude dbát i na hygienická opatření. „Samozřejmě máme připravené desinfekční prostředky,“ ujišťuje a hodlá dohlédnout i na odstupy hostů či nošení roušek a podobně. Kvůli stále existujícímu riziku také nebude umožněn přístup do uzavřených WC. 

VIDEO: Exprezident Miss Zapletal: Holky, díky! Vydělaly jste mi na barák!

Video
Video se připravuje ...

Exprezident Miss Zapletal: Holky, díky! Vydělaly jste mi na barák! Zuzana Bubílková, Petr Soukup

Fotogalerie
48 fotografií