Problémový páreček si sice obvykle chrání soukromí, ale tentokrát nejenže porušil vlastní nastolená pravidla, ale především ta královská. Alžběta své 94. narozeniny oslavila moderním způsobem přes chatovací program Zoom, což měla být tajná informace. Kvůli »vévodům z Los Angeles« o tom ale ví celý svět.

Sotva to královně típli, ohlásili svému mluvčímu, aby zprávu o videohovoru roznesl do "spřátelených" médií, tedy do těch, s nimižMeghan a Harry udržují docela dobrý vztah. Jak je obecně známo, Alžběta si ale nepřeje, aby kdokoliv médiím sděloval cokoliv ze soukromého života monarchů, pokud to sama neschválí. Palác ve spojení s oslavou narozenin dokonce všechny zúčastněné i nezúčastněné vyzval, aby o videohovoru pomlčeli. 

Královna Alžběta měla na začátku z nového způsobu oslavy narozenin radost, především proto, že po šesti dlouhých měsících znovu spatřila svého pravnuka, skoro ročního Archieho Harrisona. Meghan s Harrym ho údajně ukázali pyšné prababičce a zbytku rodiny jen na okamžik, poté šel zpátky do postýlky. Jakmile informace prosákly ven, nálada v paláci se opět dostala k bodu mrazu a odloučení vévodové znovu upadli v nemilost.

Komorní oslava královny Alžběty se neobešla bez tradičních příspěvků na sociálních sítích. Princ William (37) a Kate Middletonová (38) sdíleli na twitter blahopřání a společnou fotografii s královnou, princezna Eugenie (30) na instagramu své babičce popřála krásné narozeniny a doufala, že si je i v těchto dobách, kdy rodiny nemohou být pohromadě a oslavit to, náležitě užila.

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan 

Fotogalerie
76 fotografií