Na fotce je zachycená ženská postava, stojící před zrcadlem a pořizující si selfie. Na sobě má žena, která by se snadno dala označit termínem hora svalů, sportovní top a leginy, vlasy má pak vyčesané do vysokého culíku. V uších se jí blyští velké kruhové náušnice, tolik typické pro Jennifer Lopezovou. Stojí to sice jistý čas a pozornost při zkoumání obrázku, po nějaké době je ale patrné, že se o americkou zpěvačku a herečku nakonec nejedná.  

Na snímku je zachycená jiná Američanka. A sice kulturistka známá pod pseudonymem Jay From Houston. Ta svoji kariéru postavila nejen na předvádění svého svalnatého těla, sem tam se jí hodí (a k nějakému tomu dolaru dopomůže) i podobnost s rodilou Newyorčankou ze čtvrti Bronx. O Jennifer Lopezové je celkem známé, že je ráda aktivní a i v padesáti letech si udržuje sportovní postavu. Zvláště od doby, kdy se dala dohromady s někdejším profesionálním hráčem baseballu Alexem Rodriguezem (44), za kterého by se měla v dohledné době vdát.

Alex už sice oficiálně skončil s dráhou profesionálního sportovce, dál se ale věnuje komentování sportovních utkání. O šest let mladší krasavec dokonce vlastní síť fitness center, kam chodí cvičit i jeho slavná snoubenka. Ke sportu tudíž mají Rodriguez i Lopezová blízko. V takovou horu svalů, jakou je Jay From Houston, se ale zatím zpěvačka neproměnila. Fanoušci se naštěstí tentokrát jen popletli.

Fotogalerie
38 fotografií