Nestydaná modelka přišla za doktory Terrym Dubrowem a Paulem Nassifem a požádala je, aby jí zvětšili pozadí, aby v proporcích sedělo jejím prsním implantátům. „Foxy už předtím uvedla, že se jí líbí, jak plastická chirurgie posiluje její sebevědomí,“ řekl v TV pořadu The Botched (Zpackané operace) televizní stanice E!

Obří objem jejich gigantických ňader je taktéž její zásluha. Vpichovala si do nich totiž fyziologický roztok. Na to, že je to nebezpečné, nebrala ohled. Jenže megalomanská ňadra nejsou to jediné, co chce zvětšit. Za plastickými chirurgy zavítala, protože si chtěla nechat zvětšit pozadí. Nepochodila však, že doktoři okamžitě rozpoznali, že to přehání.

Chci implantáty do zadku

Opravdu tyto implantáty na zadku chci. Chci i přemístění tuku na boky. Už jsem měla přemístění tuku třikrát a nejsem s ním spokojená,“ prohlásila v TV pořadu. Jenže doktoři jí zchladili. Podle nich nejde o rozumný zákrok. Navíc může skončit vážně špatně a způsobit celou řadu komplikací.

Když podstoupí přesun tuku do zadku následovaný dalším přesunem tuku, vystavuje se riziku infekce. Tekutina akumuluje, tuk může způsobit nekrózu nebo tukovou embolii. To ji může okamžitě zabít,“ řekl doktor Dubrow. „Nemyslím si, že je dobrý nápad voperovat velký implantát na místo, kde sedíte celý den a očekávat, že zůstane na místě,“ dodal.

Prdelatá modelka: Hledám stále svého doktora

Prostě nech svůj zadek tak, jak je,“ dodal. Foxy ale vidí problematiku svého pozadí jinak. „Jsem opravdu zklamaná. Opravdu jsem chtěla ty implantáty. Myslím si, že spousta doktorů, kteří dělají implantáty, nevidí, že nemám žádné problémy. Stále hledám toho správného doktora,“ uzavřela prsatá modelka.

Fotogalerie
29 fotografií