Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V luxusním bytovém komplexu se během tří let našla tři miminka: DNA test odhalil šokující skutečnost

Autor: jel - 
24. dubna 2020
09:18

Minulé léto byla do bytového komplexu Willow Key na Floridě přivolána policie, na chodbě tamního domu bylo totiž nalezeno novorozeně, u něhož byl přiložen vzkaz. Nebylo to však poprvé, během tří let se totiž na stejném místě našla dvě další miminka s podobným vzkazem! Šokující informaci nyní odhalil genetický test, všechny tři děti jsou sourozenci.

V červnu roku 2019 vyšla žena, která v komplexu bydlí, ze svého bytu a našla na podlaze den staré miminko zabalené pouze tričku a u něho ležel kus papíru s textem. „Porodila jsem ho v koupelně. Sama. Jeho otec se nás pokusil zabít, vezměte ho do nemocnice,“ stálo ve vzkazu.

Velmi podobná situace se však odehrála v úplně tom stejném bytovém komplexu už v roce 2016 a 2017, takto byla nalezena tři novorozená děťátka. Policie řekla, že podobnost mezi případy byla příliš podivná na to, aby ji ignorovali.

Detektiv Ghena Wasserman Luker požádal městskou radu o peníze, za něž by mohl být dětem proveden test DNA. Ten odhalil překvapivou skutečnost. Všechna tři miminka mají totiž stejnou matku i otce! Detektiv uvedl, že se jim povedlo identifikovat několik možných rodinných příslušníků dětí. Pohlaví nebo místo pobytu dětí policie odmítla zveřejnit.

XLADI ( 25. dubna 2020 07:11 )

Nebylo by lepsí kdyby se nechala sterilizovat když rodí a odkládá?

jarypadlo ( 24. dubna 2020 13:57 )

Odpornej rasismus je to,zrovna černoušci...

1pravda1 ( 24. dubna 2020 10:27 )

Nemají babyboxy, to je celé, matka děti nechce, jinak by na otce dětí podala trestní oznámení... evidentně jsou stále spolu, když rodí jeho děti, jedině, že by ji někde držel násilím a děti dával před dveře on... no policie měla konat dávno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání