Na schodech se musí držet zábradlí, aby se nepřevážila, a nemůže vařit na předních plotnách sporáku... Kdo by ale měl dojem, že chce snad Foxy prsa zmenšit, pletl by se. Kupodivu se cítí nesouměrná a prahne po stejně monstrózních půlkách!

Třikrát si nechala na zadek přesunout svůj tuk, ale stejně to není dost. V reality show Botched proto oslovila další dva chirurgy. „Implantáty do zadků nedělám, jsou příliš nebezpečné. Není dobrý nápad dávat velké implantáty na část těla, na které celý den sedíte,“ odmítl ji Terry Dubrow.

„Dělat po jednom lipotransferu další je nebezpečné, hrozí infekce, kumulace tekutin, nekróza, ba embolie. To vás může okamžitě zabít!“ zrazuje ji zase jeho kolega Paul Nassif.

Neprůstřelné poprsí?

Mnohé ženy si nechávají zvětšit prsa, neboť si chtějí změnit život. Jisté Kanaďance ovšem silikon život zachránil. A to doslova, když se přimotala k přestřelce! „Kulka vešla do levého ňadra, ale svezla se do pravého, kde jí zlomila žebro. Implantát změnil trajektorii střely,“ uvedl pro CNN dr. Giancarlo McEvenue, který o tom publikoval odbornou studii. Jinak by kulka mohla prostřelit plíci či srdce a dost možná ženu zabít.

VIDEO: Megaprsatice Lenka hraje na klavír

Video
Video se připravuje ...

Megaprsatice Lenka hraje na klavír 

Fotogalerie
56 fotografií