Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

U důchodce na zahradě našli uříznutý penis: Ukázalo se, že snědl kamaráda!

Autor: ran - 
23. dubna 2020
21:11

V ruské vesnici Sevěrnoje došlo za poslední rok ke zmizení několika lidí. Měl je patrně na svědomí místní nenápadný sběrač šrotu Viktor Zacharov (66). Policie na něj přišla docela náhodou. Stavila se za ním kvůli informaci o jednom z čerstvě pohřešovaných, s nímž měl večer předtím popíjet. Na zahradě ale narazili na uříznutý mužský penis a pak našli i další lidské ostatky!

Ochránce pořádku zalarmovala manželka pohřešovaného muže, když se nevrátil domů. Policie se proto vydala poptat po vesnici, zašli i k Zacharovi, už i proto, že nedaleko jeho polorozpadlého domu nalezli kolo nezvěstného. O šokujícím případu napsal britský Mirror s odvoláním na ruský deník Komsomolskaja Pravda.

Důchodce prý policejní návštěvě nejprve potvrdil, že skutečně s mužem seděl v hospodě, ale že o něm nic neví, protože se prý opil a odešel domů. V tu chvíli ale šokovaní policisté spatřili na neudržované zahradě, kde se seniorem rozmlouvali, uříznutý lidský penis. Následné důkladné prohledání domu odhalilo zbytky těla ve venkovní kadibudce a dvě mrtvoly ve značném stadiu rozkladu pod podlahou sklepa.

Důchodce se k vraždám přiznal, i k tomu, že mrtvé čtvrtil sekerou. Zda své oběti i pojídal, čemuž okolnosti na místě činu nasvědčovaly, to z něj vyšetřovatelé nedostali. Nalezená těla byla identifikována jako již déle pohřešovaní Viktor Drjumov (†63) a Sergej Tichonov (†53). Dále je Zacharov vyšetřován v souvislosti se zmizením Alexeje Bakuna v roce 2012. Tomu bylo tehdy 14 let.     

Zacharov byl prý okolím považován za „neškodného“. Lidem ho prý bylo spíše líto. Údajně rád rybařil a choval se více méně standardně. Že se mohl dopustit něčeho takového, tomu nikdo z místních nedokázal uvěřit. Vyšlo ovšem najevo, že Zacharov si už dříve odseděl 15letý trest za vraždu své sestry v roce 1991. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání