Vinou koronavirové pandemie se soudní pře o případné zrušení nařízeného opatrovnictví zpěvačky přesunula až na samý vrchol léta. Do té doby zůstane Britney Spearsová pěkně pod dohledem bez práv či povinností, které má většina svéprávných lidí. Za zpěvaččina opatrovníka určil soud jejího otce Jamieho Spearse, a to už před pěkně dlouhou dobou.

Stalo se to krátce poté, co v roce 2007 vyvrcholily psychické problémy tehdy pětadvacetileté Britney. Tehdy vzala na svou dlouhou hřívu holicí strojek a veřejně si oholila hlavu. Deštníkem pak napadla několik fotografů.

Soud rozhodl, že to bude právě Jamie Spears, kdo má právo nakládat se jměním, co Britney během své dvě desítky let trvající kariéry nastřádala. To ale zdaleka není všechno. Otec může rovněž rozhodovat, kdy jeho dcera musí nastoupit další případnou léčbu. Navigovat smí Jamie i dceřinu hudební kariéru.

Proti tomu ovšem Britney bojuje a z područí svého otce se chce blonďatá zpěvačka vymanit. Rozporovat poručnictví měla Britney Spearsová podle původní domluvy v dubnu. Soud ale rozhodl jinak. I když na vině tentokrát není další ze zpěvaččiných excesů. Zátaras na cestě za svobodným rozhodováním tentokrát zpěvačce postavila pandemie koronaviru.

„Kvůli situaci s virem covid-19, s ním spojenou karanténou a podle nařízení vydaného předsedajícím soudcem soud shledává dobrý důvod k odložení této záležitosti," zní prohlášení soudu ve slunném Los Angeles. Další pokus přesvědčit všechny, že je v pořádku a může o sobě zase rozhodovat sama, bude mít Britney Spearsová tedy až za čtyři měsíce.

VIDEO: Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina Instagram Britney Spears

Fotogalerie
44 fotografií