Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Chlapec (3) je na svůj věk neobyčejně veliký: Odporné! Nadávají mu lidé na sociálních sítích

Autor: rc - 
25. dubna 2020
15:58

Lidé na sociálních sítích dokážou být opravdu krutí a to i tehdy, když jde o malé dítě. Máma Kat na sociální síť Tik Tok začala přidávat videa se svým tříletým synkem Gavinem, který je na svůj věk neobyčejně velký. Lidé v komentářích začali psát, že je chlapcův vzhled odpuzuje.

Tříletý Gavin žije se svou rodinou na středozápadě Spojených států. Chlapec je na svůj věk oproti jiným dětem velký. Měří 103 centimetrů, ovšem kvůli pleši vypadá v obličeji mladší, než ve skutečnosti je. „Chodili jsme na pravidelné kontroly k doktorovi. Existuje křivka růstu – on je mimo grafy. Už od narození je mimo grafy,“ uvedla chlapcova máma Kat pro britský deník Daily Mail.

Během karantény jí její starší syn Caleb (16) představil sociální sítě a Kat se rozhodla, že natočí pár videí s Gavinem. „Vzbudila jsem se v neděli a řekla mému manželovi: Chystám se ho proslavit. No a taky to se stalo,“ dodala s tím, že videa publikovaná na sociální síti Tik Tok začala být rychle sledovaná. Jedno video dokonce mělo víc jak 10,7 milionů zhlédnutí. Ve videu Gavin sedí na zádech svého otce a vesele se směje.

@kat.027

##gav ##boom ##babypowder

♬ Woah - KRYPTO9095 feat. D3Mstreet

Video se dokonce dostalo na jinou sociální síť Twitter. „Je někdo další naprosto odpuzován tímhle obřím dítětem?“ napsala jedna z uživatelek Twitteru. Její příspěvek získal víc jak 325 tisíc lajků! „Dejte to zpátky do laborky, prosím,“ napsal další krutý příspěvek jiný uživatel. „Dívala jsem se na to tolikrát. Nenávidím tuhle malou bestii,“ napsal další.

Ovšem objevili se i tací, kteří se bezbranného chlapce zastali. „Dělat si legraci z dítěte. Z Twitteru je mi špatně,“ napsal jeden z uživatelů. „Někteří jsou opravdu zlí, dokonce i trochu krutí,“ vyjádřila se k nenávistným komentářům Kat.

 

@kat.027

##gav ##jeep ##driving

♬ Horses - PnB Rock, Kodak Black & A Boogie Wit Da Hoodie

 

Jakub Kulštein ( 26. dubna 2020 10:20 )

Děte do ***e s takovýma kecama normální dítě a vy se tady z toho můžete posrat, z vás je mi zle kdo ho odsoudil...

villon ( 25. dubna 2020 21:17 )

A měl i takovou vanu jako tenhle boreček?
Btw s tou kravatou připomýná minulého presidentského kandidáta zpěváka pana Hanyga, to je skutečně roztomylé.

vkejhova@seznam.cz ( 25. dubna 2020 19:06 )

193 cm vysoky chlap

vkejhova@seznam.cz ( 25. dubna 2020 19:05 )

Muj syn mel ve 3 letech taky 100cm a dnes je z nej 193 vysoky dospely chlap

debilek_z_redakce ( 25. dubna 2020 18:31 )

Je roztomilý, je to dítě! Prostě je teď jiný, ale určitě časem splyne s ostatními dětmi.

Zobrazit celou diskusi