Dejte dětem do těla! Rozcvička se zvířátky, skoky pro předškoláky a míčová abeceda

Video se připravuje ...
Rozcvička se zvířátky
VIDEO: Monkey´s Gym/Kristýna Přibylová
Sdílej na facebooku
23. dubna  2020 
 16:19

Máte pocit, že vám děti v karanténě lezou po hlavě a že jim bohužel nemůžete poskytnout tolik pohybu, kolik by potřebovaly, protože se ven tolik nedostanete? Jde to i doma, jak ukazují videa, která se svými dětmi natočila Kristýna Přibylová z tělocvičen Monkey´s Gym. 

Dneska vám přinášíme tři z těchto home made videí, v nichž děti předvádějí, co všechno mohou doma dělat, aniž by k tomu potřebovaly nějaké speciální vybavení. 

Vedle rozcvičky se zvířátky v úvodním videu můžete s dětmi už od školkového věku trénovat různé druhy skoků a rovnovážných aktivit. V domácím prostředí stačí lano nebo švihadlo a zábava je na světě.

Video se připravuje ...
Skoky aneb co mají umět předškoláci • VIDEO: 

A pro starší děti je tu například trénink míčových dovedností. 

Video se připravuje ...
Míčové dovednosti, které mohou děti trénovat i doma • VIDEO: 

A ještě jedna nabídka z tělocvičen Monkey´s Gym: pro malé sportovce tu připravili soukromé lekce, které splňují současná nařízení. Sport v přírodě je povolen, proto chtějí dětem umožnit pořádně se vydovádět, naučit se novým dovednostem a zažít zábavu mimo domov.

Kurz je určen vždy jen pro jedno dítě, případně pro sourozence – maximálně dvě děti dohromady. Horní věková hranice není omezena, spodní hranice jsou 4 roky. Další informace na info@monkeysgym.cz

Sdílej na facebooku
Autor: wall

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku