Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pár centimetrů od tragédie: Muž na Kladensku chtěl dát pusu svému psovi, ten mu ukousl kus rtu!

Muž chtěl políbit svého psa: Ten se ohnal a ukousl mu kus rtu!
Muž chtěl políbit svého psa: Ten se ohnal a ukousl mu kus rtu!  (Autor: ZZS Středočeského kraje)
Autor: VaB - 
23. dubna 2020
18:10

Středočeští záchranáři museli ve čtvrtek vyjíždět k muži, kterého pokousal jeho vlastní pes. Stalo se tak poté, co mu chtěl dát pusu. Muž přišel o kus rtu, záchranáři ho převezli na plastickou chirurgii.

Záchranáři ze Středočeského kraje zasahovali ve čtvrtek u muže na Kladensku. Ten se ohnul ke své fence velkého plemena a chtěl jí dát pusu. Ta ho ale kousla do rtu! „Proč to fena vyhodnotila jako ohrožení, netušíme, ale muž utrpěl poranění v obličeji, které mu záchranáři museli ošetřit,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová. 

Zraněného muže, kterému chyběl kousek rtu, záchranáři převezli na plastickou chirurgii do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. „Fence bylo už v sanitním voze vše odpuštěno,“ pokračovala Effenbergerová.

„Jsme národ pejskařů a svá chlupatá zlatíčka milujeme. Nesmíme nikdy zapomenout ale na to, že i jako právoplatní členové domácností jsou naši psí parťáci ,jen' zvířata a stačí chybná ,mezidruhová komunikace' a i cvičený a jinak úžasný pes se může zachovat zcela zkratkovitě,“ zakončila mluvčí. 

Amant ( 23. dubna 2020 20:27 )

Prase jedno! Čokl olizuje všechno co se dá a tento zoofil jo pusinkuje. Opravdu jsme národ idiotů!

al.bunda ( 23. dubna 2020 19:16 )

A schválně jestli víš co to znamená, to totiž mají psi po staletí v genech a dožadují se tak aby si jim vyvrhl potravu,jenom proto ti olizuje tlamu,jinak tě má úplně na háku,tak blinkej troubo,blinkej

kralovna-vsech-mori ( 23. dubna 2020 19:14 )

Pes to vyhodnotil jako ohrožení. A aby ne. Co si chudák asi tak mohl myslet když se k němu přibližovala chlupatá tlama s vyceněným chrupem.

fico ( 23. dubna 2020 19:04 )

A vyhrává - Darwinovu cenu!

oliiiii3 ( 23. dubna 2020 18:42 )

Pes není na líbání, každý milovník psů se může zblázmit, chnějí v posteli , ted si to bude pamatovat,má olizovat manželku ne čokla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání