Je to poprvé od rozvodu, co se Helena Houdová ukázala s chlapem! Zveřejnila fotku z bazénu, kde jsou v objetí, a pár krátkých videí, jak jí Alex nese snídani do postele. Bývalá modelka se u toho chichotá jak zamilovaná puberťačka a je zřejmé, že je jí s fešným podnikatelem dobře. Lamber žije už dva roky na Bali a vede online programy osobního růstu. 

Alex tak má určitě nemalý podíl na tom, že Helena vymyslela další kurz k lepšímu sexu, a to pro muže. „Úžasnost v milování není měřena velikostí penisu ani délkou výkonu. Co dělá muže úžasným milencem, je schopnost penetrovat ženu nejen genitálně, ale i duševně, mentálně a na všech úrovních jejího bytí,“ láká na svůj kurz Houdová. 

„Tahle síla není jen o sexu. Je o tom být sám sebou a v souladu s tím, kdo jsem. Je o tom být ve své osobní síle a svém silném mužství či ženství. Moje mise je přivést toto chybějící vzdělání do života mnoha, především těch, kteří si dovolí nahlédnout do sebe a prohloubit propojení s touto nádhernou součástí sebe sama, se svou sexuální sílou. Milenec bez hranic začíná za 10 dní a je pro všechny muže, kteří se chtějí ještě hlouběji zdokonalit v umění  práce se sexuální energií,“ dodala pro vysvětlenou svéhlavá podnikatelka v oblasti sexuálních dovedností. 

VIDEO: Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela!

Video
Video se připravuje ...

Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela! Blesk TV

Fotogalerie
49 fotografií