Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Strašlivý případ: Zatoulaného chlapečka (†4) zabilo a sežralo stádo vepřů!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reuters)
Autor: ran - 
24. dubna 2020
17:27

Smečka polodivokých prasat se potulovala kolem smetiště v indickém Hajdarábádu. Ke smetišti se bohužel zatoulal i malý chlapeček, kterého zvířata napadla, zabila a částečně sežrala. Rodiče už policii mohli jen pomoci s identifikací jeho ostatků. 

Děsivý případ, k němuž došlo v úterý odpoledne v centrální Indii, šokoval svět. O případu napadení dítěte polodivokými vepři informoval portál The Times of India a řada dalších místních i zahraničních médií.

Chlapeček si hrál venku a nejspíš se zatoulal, když ho napadlo stádo zdivočelých vepřů. Šokovaný otec uvedl, že vepři na dítě zaútočili a pokousali ho. Jak uvedly další indické zdroje, malý Haršavardán utrpěl děsivá poranění, protože ho vepři částečně zkonzumovali.

Jak napsal server Telangana Today, policii přivolali místní lidé, kteří zohavené tělíčko spatřili. Když se příslušníci bezpečnostního sboru pokoušeli o identifikaci, dorazili na místo i nešťastní rodiče. Oba se ve městě živí jako námezdní dělníci, ale v čase koronavirové epidemie jsou nyní kvůli karanténě bez práce.

Obyvatelé čtvrti již delší čas žádají odpovědné osoby, aby se postaraly o zabezpečení místa před prasaty, ale jejich prosby zůstaly bez odezvy. Snad tento hrozivý incident místní úřady konečně přiměje k nějaké akci.  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání