V době koronavirové krize, kdy je pohodová dovolená v zahraničí naprosté tabu (i přes fakt, že jsou čerstvě otevřené hranice), je potřeba umět si to udělat hezké alespoň doma. Tím se řídí i sexbomba Alice Bendová, která zaimprovizovala a menší „dovču“ si nasimulovala na své vlastní zahradě, když už nemůže odjet na své milované španělské Tenerife, kde má i vlastní apartmán.

„Tak my už jsme na dovolený😂😂. Trocha luxusu nikdy neuškodí. No, řeknu Vám to na rovinu, šetřili jsme na ní dlouho. Kam jedete Vy? Nebo dokonce letíte? My to máme letos pestrý (hodně),“ dělá si legraci vždy pozitivně naladěná herečka s tím, že k tomu přidala i pár fotek ze stanu, ve kterém se hned zabydleli dva pejsci i s dětmi. „Obývák, koupelna, pokojíčky, garáž (ta je za odměnu) a teď, protože jsme si museli utrhovat od huby, odjeli jsme na zahradu😂😂😂,“ snažila se Alice odlehčit současnou situaci. Někteří ale pro její humor nenašli pochopení.

„Vím, že to má být legrace a asi jako jo, hahaha, ale už mě začínají podobný posty trochu štvát. Buďte všichni rádi, že máte zahradu a že můžete vyjít před barák a na procházku a na nákup. My jsme zavřený v bytě 3kk –⁠ 70m2, manžel, já, dvě děti a kočka. Před měsícem nám bylo sděleno, že jsme pozitivní na koronu –⁠ už jedeme pátý týden v karanténě, nevyjdu ani do sklepa,“ postěžovala si na složitou situaci jedna z fanynek vnadné herečky, která tím chtěla Alici a dalším říct, že i „dovolená“ na zahradě je svým způsobem teď luxus, který ne každý může mít.

VIDEO: Alice Bendová se rozhodla krmit rodinu tím, co vypěstuje.

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová se rozhodla krmit rodinu tím, co vypěstuje. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
86 fotografií