„Podle původního schématu měly Eva a Laďka druhého května skutečně vysílat naposledy a Top Star měl končit,“ potvrdil Blesku zdroj z televize Prima.

Obě moderátorky tak měly zůstat bez práce. Podle informací Blesku se ale vedoucí vydání Top Staru pustili do přípravy nového magazínu.„Natočili pilot nového pořadu Showtime, který se vedení televize zalíbil natolik, že ho okamžitě zařadila do nového schématu,“ prozradil zdroj.

„Čeká nás nové studio, nový koncept a nový tým, takže se těším moc,“ řekla Blesku Něrgešová. „Showtime (bude se vysílat od 3. května denně v 19:55 hodin) je nový pořad zaměřený nejen na svět slavných, ale také na technologické novinky a trendy témata, která zaujmou ženy i muže, určitě si ho nenechte ujít,“ vzkázala Perkausová.

Obě dámy v tom nebudou samy. Poté, co už dostal výpověď Miroslav Šimůnek (42) a Petr Vágner (42) našel uplatnění jako sportovní moderátor, se vedení televize rozhodlo najít neokoukanou tvář.

Tou se stal promotér Petr Větrovský, který pořádal např. rozlučkové turné zpěvačce Martě Kubišové (77) nebo natočil film o zápasníkovi Atillu Véghovi (34). „Nabídka být jednou z tváří CNN Prima News se neodmítá, osobně jsem nečekal, že bych někdy takovou dostal, ale přišla a už se na Evu a Laďku těším a věřím, že stejně tak i diváci,“ řekl Blesku Větrovský.

Silný hlas Markéty Fialové: pondělí až pátek od 20:15

Video
Video se připravuje ...

Zpravodajská znělka CNN Prima news CNN Prima news

Fotogalerie
84 fotografií