Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tetované oči a jazyk jako had: Extravagantní modelka zveřejnila fotku z času před proměnou

Autor: jel - 
25. dubna 2020
14:14

Australská modelka Amber Lukeová (24) svým extravagantním vzhledem zaujme na první pohled. Téměř každá část jejího těla je pokryta tetováním, piercingy, které velmi ráda ukazuje, na většině snímků je totiž Amber velmi spoře oblečená. Nedávno však šokovala své fanoušky. Zveřejnila totiž fotku z mládí, z časů před tím, než začala upravovat svůj zevnějšek.

Říká o sobě, že je na tetování závislá a na jejím těle je to vidět, kůži nepokrytou inkoustem bychom na jejím těle hledali jen těžko. Podle vlastních slov výstřední kráska utratila za tetování v přepočtu více než 620 tisíc korun!

Na podzim minulého roku zašla Amber ještě dál, podstoupila zákrok, při kterém si nechala obarvit bělmo očí na modro. Údajně to byla největší bolest jakou kdy zažila. „Nejlépe se to dá vysvětlit tak, že když tatér píchl jehlou do oční bulvy, bylo to, jako by se mi do oka zarazilo deset střepů,“ popsala tenkrát mediím dívka, která se na sociálních sítích říká modrooký, bílý drak. Tři týdny po zákroku pak byla úplně slepá.

Nyní závislačka na tetování šokovala své fanoušky, kterých má na instagramu téměř devadesát tisíc. Zveřejnila totiž fotografii ze svých teenagerských let, kde je k nepoznání. Nejenom, že na jejím těle není žádné tetování ani piercing, navíc má na sobě romantické dívčí šaty a její dlouhé blond vlasy se od těch nynějších zářivě modrých snad nemohou více lišit.

AliAlice ( 27. června 2020 10:15 )

Pokud je to ta holka v modrých šatech na fotce,tak byla moc hezká,ale bohužel IQ houpacího koně....a takovou potvoru ze sebe udělat,tak to je mimo mísu...

Kokotko123 ( 26. dubna 2020 11:32 )

Zjistovani informaci. Zakladni vec kterou by mel kazdy inteligentni clovek delat. Takze dost pochybuju o tvoji inteligenci. Pokud je tetovani ocniho belma udelano profesionalni a ne doma u kamarada na gauci, je sance na oslepnuti extremne mala.

Kokotko123 ( 26. dubna 2020 11:30 )

Vsadil bych se ze ona tebe taky ne🙃

Kokotko123 ( 26. dubna 2020 11:30 )

Tyvole je to tvuj nazor, neznamena to ze ho musi mit vsichni. Kazdemu se libi neco jineho...

Kokotko123 ( 26. dubna 2020 11:29 )

Vsadim se ze ona na tebe taky ne

Zobrazit celou diskusi