Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič v Kvasicích srazil motorkáře a pak nadýchal 2,64 promile. „Pil jsem až po nehodě,“ tvrdil

Řidič v Kvasicích srazil motorkáře a nadýchal 2,64 promile. „Pil jsem až po nehodě,“ tvrdí.
 (Autor: Policie ČR)
Autor: jžk - 
25. dubna 2020
21:56

Nehoda, při které došlo ke srážce osobního vozidla s motorkářem, se stala na Kroměřížsku v sobotu dopoledne. Řidič automobilu Felicia, který patrně nedal přednost motorkáři na hlavní silnici, ale od nehody ujel, aby se za pár minut vrátil se solidní hladinkou.

V obci Kvasice došlo v sobotu krátce před desátou hodinou dopoledne ke střetu škodovky s motocyklem. Sedmašedesátiletý muž kvůli němu vyjel mimo silnici a narazil do budovy. Při pádu si způsobil zranění, po kterém jej převezli do Kroměřížské nemocnice. Řidič osobního vozidla nejprve sice zastavil, následně ale nasedl do auta a dojel do vedlejší ulice.

„Pětapadesátiletý řidič vozidla značky Škoda Felicia jel vedlejší ulicí. V křižovatce chtěl odbočit vpravo na hlavní silnici. Nedal při tom ale přednost v jízdě řidiči malého motocyklu, který jel zleva po hlavní silnici a křižovatkou chtěl projet v přímém směru,“ uvedla mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Od nehody ale zase tak úplně neujel. „O několik minut později se pěšky na místo vrátil. Dopravní policisté u něj provedli dechovou zkoušku na alkohol. Nadýchal 2,64 promile,“ popsala situaci Kyšnerová. Muž však policii tvrdil, že alkohol požil až po nehodě. „Hlídka ho proto vyzvala, aby se podrobil lékařskému vyšetření, které je spojeno s odběrem krve, což učinil,“ dodala mluvčí.

slovan1954 ( 26. dubna 2020 02:10 )

Řidič má být veselej-a hlavně že se nikomu nic nestalo!!!

j_dc_cv ( 25. dubna 2020 23:18 )

S*áč.
Jezdí ozralej a lže jak malej fakan.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání