Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Výživný pátek v Bratislavě: Honička ve stylu Rychle a zběsile i řidič zadržený s drogou v ruce!

Autor: ran - 
27. dubna 2020
17:41

Na videu bratislavských policistů je zachycena část z jejich profesionálního zásahu, kdy pronásledují agresivního řidiče v ulicích Bratislavy. Honička byla zakončena ve stylu akčních filmů, nikdo z nezúčastněných však nebyl zraněn.

Šílený řidič nejprve projel kolem policejní hlídky na dálnici do slovenského hlavního města rychlostí přes 170 km/hod. Vypadalo to, že svůj přestupek hodlá s policisty v klidu vyřešit, následoval jejich vozidlo ke svodidlům. Pak ale dupl na plyn a snažil se hlídce upláchnout.

Na dálnici zběsile kličkoval a ohrožoval okolní řidiče. Když byl dostižen, snažil se policejní auto vytlačit z dráhy. V jednu chvíli mu bylo radarem naměřeno téměř 200 km/hod. Šílený řidič ale měl smůlu, narazil totiž na hlídku dálniční „Kobry“, speciálně vycvičenou na zvládnutí náročných jízd.

Když hlídka viděla, že se pachatel snaží způsobit nehodu a zabránit tak dalšímu pronásledování, přestala „tlačit na pilu“ a sledovala řidiče z odstupu. Podle stop od pneumatiky, které zanechal na křižovatce po zadriftování do protisměru, se za ním pustila dál. Ve městě pronásledovaný řidič ztratil hlavu a zajel i s autem přímo do parku.

Na konci ulice už na něj ovšem policisté čekali. Vypadalo to nejdříve na přímou čelní srážku, na poslední chvíli však řidič strhl volant a v plné rychlosti nabral vedle stojící taxi. Náraz byl natolik silný, že taxikářské auto odhodil tak, že vrazilo ještě do dalšího vozidla. Hlídka ale nezaváhala a šílence, který se snažil utéct po svých, zadržela, nasadila mu pouta a s podezření z přechovávání drog jej předala vyšetřovatelům, kteří na místě případ převzali. 

Ještě ten den se do rukou policie dostal další „chytrák“. Pozdě večer byl zadržen řidič, který igelitové sáčky s drogou při policejní kontrole přímo držel v rukách. Na dotaz po složení látky v nich se zadržený vyjádřil, že se jedná o kokain. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání