Moderátorka Eva Decastelo s modelingem začínala jako dítě, už od svých třinácti let se v něm snažila prosadit. „A stále mi nedocházelo, že s výškou 158 centimetrů to fakt nepůjde,“ vysvětlila se sympatickým nadhledem, v čem byl hlavní kámen úrazu její kariéry. Nakonec se skutečně proslavila, přestože v trochu jiném oboru, než plánovala původně. „Ve finále to tak nějak vyšlo. Sice ne v modelingu, ale možná herectví a moderování lepší. Tedy ne v době karantény, ale jinak je to fakt super práce!“ libovala si na sociálních sítích.

To, že se jakožto modelka nebála ani drastických vlasových experimentů, ukázala nyní na instagramu. Její fanoušci si jistě vybaví její blond ombré, zrzavou a červenou hlavu z dob docela nedávných či sexy černé mikádo, která měla ve své „temnější“ minulosti, kdy se živila focením erotických fotek a natáčením pornografických videí. Ve všech těchto polohách jí to vždycky ohromně slušelo. Ale s image Glindy z muzikálu Čarodějka si ji nejspíš naprosto nikdo představit nedokázal… A přece tomu tak bývalo! 

„Dnes se podíváme na to, jak jsem kdysi dávno byla blond. Je to přes 20 let stará fotka,“ uvedla Decastelo fotografii, na níž, oděná do bílých, svatebních šatů, pózuje u automobilu. Přestože je Eva spíše tmavý typ, i jako cukrkandlová princezna vypadala velice dobře. „Tady bych vás nepoznala,“ žasli její fanoušci. „Jste tam jiná, pěkná… Ale teď vám to sekne více,“ shodla se však většina jejích příznivců. Nicméně mrkněte do naší galerie a posuďte sami, jaká barva šla svůdné Decastelo nejvíce „k pleti“!

VIDEO: Eva Decastelo jako sexbomba s komiksu! Přiznala další plastiky 

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo jako sexbomba s komiksu! Přiznala další plastiky. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií