„Před 35 lety jsem si vzal nejúžasnější ženu. Ženu svého života,“ svěřil se na sociální síti známý moderátor Jan Musil, jenž se proslavil talkshow Áčko na televizní stanici Nova. Tehdy mnozí jeho fanoušci netušili, že i když je ženatý, a na první pohled se zdálo, že dokonce i šťastně (do svatby se hrnul tak rychle, že se musel se svou nastávající paní nechat zplnoletit), ve skutečnosti uvnitř bojoval se svou skutečnou orientací.

Svazek, z něhož vzešly dvě dcery, Lucie (35) a Veronika (31), sice skončil rozvodem, Musil se od té doby dokonce dvakrát nechal registrovat, poprvé si své „ano“ řekl v roce 2007 s Jakubem Pechrem, podruhé v roce 2016 s Jakubem Bialým (30), ke své exmanželce má však Musil pořád blízko. „A tak mohu v klidu napsat, že i přes to, jaký jsem, vím, kdo jsem a kam patřím. Jsme rodina. Máme úžasné dcerky, správná vnoučata a bezvadné partnery. Jsem šťastnej chlap, pyšnej táta a praštěnej dědeček,“ pokračoval jímavě na instagramu.

„A to všechno díky ‚své‘ Ivetce, kterou jsem poprvé viděl jako jedenáctiletou holku,“ dodal Musil, jenž si je moc dobře vědom faktu, že pouze díky své paní se může pochlubit tak krásnou, velkou rodinou, které by se jinak coby homosexuál s mužskými partnery nikdy nedočkal. „Co víc si může člověk v jednom životě přát?“ nadhodil na závěr. Jeho vyznání dostalo všechny jeho příznivce do kolen. „Moc vám to přeji, protože člověk jako vy si takový život zaslouží,“ psaly mu dojaté fanynky.

VIDEO: Honza Musil se oženil se svým o 22 let mladším kolouškem! Svatbu mu odsvědčila exmanželka.

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil se oženil se svým o 22 let mladším kolouškem! Svatbu mu odsvědčila exmanželka Blesk - David Turek

Fotogalerie
72 fotografií