Poslední bezmála dva měsíce neviděli fanoušci Andreu Verešovou téměř jinak než ve sportovním či domácím úboru. Karanténu, kterou poctivě dodržuje ve své rodinné vile nedaleko Plzně, pojala jako dokonalá hospodyňka, a tak šly sexy šatičky, botičky a další módní doplňky na nějaký čas stranou.

Teď už se ale modelce zastesklo po šatech na jejím dokonalém těle, a tak se přece jen rozhodla udělat si radost a zkrášlit se jako za starých předkoronavirových časů. „Očekávám závistivé komentáře – kdo může říct, že má čerstvě nabarvené vlasy (jsem já ale šikovná) – uklidil si v šatníku a nahodil na sebe 20 let staré šaty (i náušnice) a vyrazil je provětrat – doma na terasu,“ napsala Verešová s nadsázkou k fotce, na které jsou zčásti vidět sexy oranžové šatičky odhalující jedno rameno, k nimž si vzala náušnice, které se stále vrací do módy, tak proč je vyhazovat.

„Vám bych tipovala 20, ne těm šatům. Nádhera!“ zněl milý komentář fanynky, jež modelku, která na konci června oslaví čtvrté kulatiny, jistě potěšil. „Wau, ať si vezmeš drahé šaty, nebo obyčejné tepláky, pořád jsi krásná a okouzlující,“ rozplýval se nad takřka profi fotkou další obdivovatel krásné Andrey, která dennodenně na svém profilu ukazuje, že jí péče o domácnost, vaření a děti rozhodně nejsou cizí.

VIDEO: Andrea Verešová prozradila, jak svádí svého manžela! 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová prozradila, jak svádí svého manžela! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
94 fotografií