Jmenuje se Ahlamalik Williams, je mu šestadvacet a živí se tancem. Během jedné show mezi ním a královnou popu přeskočila jiskra a od té doby jsou nerozluční. Williams, který je pouze o tři roky starší než Madonnina dcera Lourdes (23), byl do rodiny přijat všemi šesti dětmi. A netradičnímu vztahu přejí i jeho rodiče, kteří jsou zase mladší než jeho nová „dívka“.

„Madonna nám nepřestávala opakovat, jak moc jí na našem synovi záleží,“ prozradil Williamsův otec britskému Mirroru. „Řekla, že je to inteligentní a nadaný mladý muž. Ona sama nám řekla, že je do něj po uši zamilovaná a že se nemusíme bát, protože se o něj postará,“ pokračoval muž. Velký věkový rozdíl ho nechává chladným a nad faktem, že je zpěvačka o dva roky starší než on, se vždy pousměje. Chlapcova maminka zase uvedla, že oba byli odvěkými fanoušky Madonny, a přestože se o něj bojí, věří, že mu Madonna neublíží a zůstane s ním.

To ostatně potvrzují četná vyznání lásky. Naposled Madonna svému kolouškovi popřála k narozeninám a přiznala, že nemohla najít lepšího člověka na trávení karantény. Příspěvek doplnila romantickými fotografiemi v objetí i fanouškovskou koláží v rouškách. Zpěvačka hitu Like a Prayer se také dušuje, že s Williamsem plánuje společnou budoucnost.

Není to ale první vztah s mnohem mladším partnerem. Madonna byla vždy na zajíčky, v roce 2014 chodila s o 30 let mladším tanečníkem Timorem Steffensem, v letech 2010–2013 udržovala intimní vztah s Brahimem Zaibatem, o 29 let mladším… ano, opět tanečníkem. A ještě jednoho o »století« mladšího tanečníka nabalila v roce 2008.

Fotogalerie
71 fotografií