Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Magická noc splněných přání: Co dnes dělat, abyste si přivolali štěstí a lásku?

/
  • (iStock)
    30. dubna 2021 ● 06:00

    Večer před prvním májem si mnozí opékají buřty nad ohněm, ovšem je to taky noc, kdy se můžeme zbavit starých zlozvyků a získat něco, po čem toužíme. Valpružina nebo Filipojakubská noc je nocí, které se připisují čarodějnické vlastnosti. Lidé, kteří věří v sílu magie, této noci říkají také Beltaine neboli jasný oheň.

    Po staletí je poslední den v dubnu považován za den, kdy má člověk šanci propojit se s magickou silou přírody. Objevte v sobě skrytou čarodějnici a přičarujte si pomocí bílé magie zdraví, lásku nebo dítě. Rituály prováděné právě v tento den, mají totiž neuvěřitelnou moc. Co můžete zkusit?

  • 1.

    Rituály jako oslava nového života

    Autor: Profimedia

     

    Původní význam pálení čarodějnic byl ten, že pálíme vše, co nepotřebujeme, co nemá v našem životě smysl a nefunguje. Prováděly se rituály, které oslavovaly nový život a početí. Snažit se měly hlavně páry, které touží po dítěti. Když se tuhle noc budete milovat pod rozkvetlým stromem, zplodíte potomka. Tato noc je totiž plodná a otěhotnět mohou i ženy, které o dítě nestojí, takže si dávejte pozor. Chcete, aby se zadařilo? Musíte mít na sobě něco bílého a černého, a stačí i symbolicky, třeba šátek, roušku nebo stužku. Děti počaté v tuhle noc jsou celý život šťastné.

     

    TIP NA VIDEO: Jaké znamení se k sobě hodí pro rok 2021?

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou? • Martin Mol

  • 2.

    Rituály pro splněná přání

    Autor: iStock

     

    V tuto noc a následující den provádějte různé rituály na ochranu svého bytu a majetku. Dříve spočívaly v tom, že se pálilo smetí či se dělal velký úklid. Lidé taky věřili, že čarodějnice se bojí svěcené vody, hluku nebo kříže. Zároveň byste si měli něco přát. Nejlepší způsob je, abyste ve chvíli, kdy budete přeskakovat oheň (pokud si na to tedy troufnete), silně mysleli na to, co chcete. Nejlepší je přát si, abyste se zbavili zlozvyků. Máte jedinečnou šanci to dokázat a taky získat novou životní energii.

    Tip na rituály na ochranu domova před vnějšími negativními silami: Až budete vytírat podlahu, přidejte do kbelíku čajovou lžičku drcenjého kmínu a lžíci coli. Při vytírání si představujte ochranu, kterou pro svůj domov hledáte. 

  • 3.

    Magické bylinky na ochranu

    Autor: iStock

     

    Chcete-li zajistit bezpečí vašeho domova, obklopte se různými rostlinami. Právě v tuto noc mají magickou moc. Můžete si je pověsit nad vchodem, aby zastavily zlo (například černobýl nebo lípu). Přede dveře nebo na okna si položte větvičky šípku nebo hlohu, bodláčí nebo černý bez, do květináčů zase zabodněte pruty z lípy a akátu. To zlým silám zamezí vstup do vašeho domu.

    Tip na čerstvou ochranu domova: Dejte do vázy kytičku z rozmarýnu, bazalky, petržele a máty. Vázu dejte na hlavní stůl v obývacím pokoji. Každý týden musíte ale kytici vyměnit.

     

    TIP NA VIDEO: Jak se chránit před energetickými upíry? To vám poradí kartářka.

    Video
    Video se připravuje ...
    Kartářka Helen Stanku: Rituály, které vás ochrání před energetickými upíry • Adam Balažovič/BPŽ

  • 4.

    Nápoj na získání energie

    Autor: iStock

     

    Chcete být silní a plní energie? Zkuste si připravit nápoj Beltaine, který vám dodá sílu! Budete potřebovat: 1 litr šťávy z červených hroznů, 4 lžíce cukru, 40 lístků máty, 1 l červeného vína, 1 l silného černého vychlazeného čaje, šťávu ze 3 citronů, jedlé květiny na ozdobu (ideální jsou sedmikrásky, jabloně, prvosenky nebo macešky). Jak na to? Ohřejte hroznovou šťávu s cukrem a nechte cukr rozpustit. Přidejte listy máty a nechte přes noc louhovat. Pak přeceďte, přilijte víno, čaj a citronovou šťávu a nechte vychladnout.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz