Okatá herečka, která už v minulosti okouzlila syna Veroniky Žilkové (58) Vincenta Navrátila (23), je podle všeho zase sama. Ani románek se zpěvákem a interpretem hitu Tak promiň jí bohužel nevyšel.

„Se Sabinou jsme přáteli. Rozešli jsme se, protože máme každý rozdílné povahy a neklapalo nám to,“ potvrdil v online rozhovoru pro Blesk rozchod sám Callta, který nespecifikoval, kdy se tak vlastně stalo a jestli se třeba na vztahu nepodepsala i karanténa. Tu tráví muzikant především se svou rodinou a věnuje se i psaní nových textů.

„Čas trávím se svými blízkými nebo s rodinou na Moravě. Můj brácha má se svou ženou desetiměsíční miminko, mého synovce Filípka, tak se o něj rád starám a je sranda,“ prozradil Pavel, kterému sice vystupování a vše kolem toho chybí, ale snaží se to brát optimisticky.

Sabina alias Viky z nekonečného seriálu Ulice rozchod zatím nijak nekomentovala. Jistě ji to ale musí mrzet, když ještě na přelomu roku byli s Pavlem jako dvě hrdličky a vyznávali si lásku na sociálních sítích. Rojková se objevila také ve dvou videoklipech svého (ex)přítele, z nichž v jednom z nich (Ať se stane cokoliv) si dokonce vyzkoušeli žádost o ruku. Místo té opravdové ale přišel konec. 

VIDEO: Pavel Callta přiznal rozchod s herečkou z Ulice! Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Pavel Callta přiznal rozchod s herečkou z Ulice! Co se stalo?  Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
35 fotografií