V online rozhovoru s americkým moderátorem Andym Cohenem (51) se hvězdička z filmu Past na rodiče podělila o pár spolehlivých rad, jak se vyhnout všudypřítomným paparazziům a neznechutit si krásné Los Angeles. Meghan sice v Hollywoodu vyrůstala, takové pozornosti jako teď se jí ale nikdy nedostávalo.

„Chce to soukromou pláž,“ odpověděla na Cohenův dotaz. „Tedy, pokud už jednu nemají. Na pláž ale nemůžeš jít… nemůžeš jít ani surfovat dostatečně daleko, aby tě neviděli,“ vysvětlila Lohanováa doplnila, že když jsi celebrita, je těžké něco dělat na veřejnosti, aniž by se o tom někdo nedozvěděl.

Podle Lohanové, která v minulosti brala drogy, a dokonce skončila i za mřížemi, si ale dvojice vybrala ten nejlepší možný čas – koronavirová krize zahnala všechny, včetně paparazziů, do svých domovů. Hvězdy se mohou skrýt za roušku, případně za štít, jak to například předvedla herečka Courteney Coxová, a uniknout zvědavým objektivům.

Ne vždy se to podaří, sami Harry a Meghan byli i přes důmyslné maskování dvakrát nachytáni, a čím blíž budeme návratu k běžnému životu, tím horší to pro vévody bude. „Až to všechno skončí, je potřeba, aby si najali řidiče,“ pokračovala Lohanová. Taxi služby nebo Uber jsou pro osoby jejich velikosti zapovězené.

Meghan s Harrym nyní zažívají ve slunném Malibu spíše nudu. Ze strachu z koronaviru si do svého nového luxusního panství nepozvali žádné hosty a večery tráví jeden s druhým. To je sice nesmírně romantické, po měsíci v izolaci se to ale značně omrzí. Naštěstí nacházejí rozptýlení v pomoci potřebným – seniorům a nemocným, kteří kvůli pandemii nemohou vycházet ven, donáší jídlo. Druhou „kratochvílí“ v těchto těžkých časech je pro vévodu s chotí soudní slyšení proti několika britským médiím.

VIDEO: Válka Rosola a Ochotské pokračuje! A další rána pro Harryho s Meghan

Video
Video se připravuje ...

Válka Rosola a Ochotské pokračuje! A další rána pro Harryho s Meghan Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
73 fotografií