Z čistě přírodních materiálů

Přírodní materiály používané při výrobě matrací BEDEUR zajišťují, že v posteli se nehromadí a nezadržuje vlhkost, která se do ní dostává jednak z těla člověka, jednak z ovzduší.

Matrace z přírodních materiálů dobře odvětrává a dýchá, zůstává tak suchá a neztrácí na kvalitě ani životnosti z hygienického hlediska. Přírodní materiály zaručují spánek v suchém a čistém prostředí bez alergenů. Kvalitní 100% přírodní materiály pracují i s tělesným teplem, což je další nesporná výhoda pro spánek.

Na rozdíl od syntetických materiálů, které na výrobu matrací používají mnohé konkurenční značky, jsou přírodní materiály prověřené časem. Značka BEDEUR má česko-slovenský původ, staví na německém konceptu a jedinečných kvalitních službách.

Jak se rodí kvalitní značka?

3 otázky pro Tomáše Fetkoviče, spoluzakladatele značky BEDEUR

Co bylo přímým podnětem pro vlastní výrobu postelí, vlastní značku BEDEUR?

V minulosti jsme zastupovali dvě slovenské značky z oblasti spánku, ale v obou případech jsme se na straně našich obchodních partnerů setkali se snižováním kvality i nesolidním jednáním. Při hledání nového zastoupení jsme si jasně vytyčili vlastnosti výrobku, s nímž chceme vstoupit na trh, až jsme s mým nynějším společníkem dospěli k názoru, že místo dalších kompromisů bude nejlepší věnovat energii, chuť a zkušenosti tvorbě vlastního konceptu. V různých koutech světa jsme pak hledali dodavatele a ověřené výrobce jednotlivých komponentů, kteří jsou nejlepší v tom, co dělají, mají dlouhodobě udržitelnou kvalitu produktů a v neposlední řadě dobrou pověst na trhu. Výsledkem byla naše nová značka postelí a matrací ze 100% přírodních materiálů – BEDEUR.

Autor: archiv

Co nabízíte svým zákazníkům, kudy vede cesta k dokonalému spánku v posteli BEDEUR?

Postele a ostatní doplňky prodáváme prostřednictvím prodejen v Česku, na Slovensku a partnerů v zahraničí. Ideálem je, když se potenciální zákazník zastaví osobně. Zaměříme se na jeho potřeby a hlavně na to, jak spal doposud, zjistíme, kolik je ochoten do kvalitního spánku investovat, a jako odborníci na zdravý spánek poradíme a společně s ním vybereme tu nejlepší variantu. Vždyť v posteli trávíme třetinu života, proto se snažíme, aby byl maximálně spokojen.

Zní to neuvěřitelně, ale i když zúžíme výběr na jednu postel, existuje miliarda možností, jak by mohla vypadat. Kombinovat lze látky, čela, typy prošití, nitě, tuhost, výšku, zkosení nohou a tak dále. Vzájemně násobeno je to skutečně miliarda možností.

Jako jediná firma v segmentu postelí a matrací se značka BEDEUR nesoustředí jen na prodej, ale také na následnou péči o postel. Co to znamená pro zákazníka?

Je to jednoduché, prodejem to u nás nekončí, ale naopak začíná. Každý klient při koupi postele dostává rovnou balíček FIRST CLASS služeb. To znamená, že se mu o postel po dobu pěti let staráme. Například vyměníme matraci za provedení s jinou tuhostí, pokud má pocit, že si nevybral správně, nabízíme refresh vrchní matrace nebo odborné čištění postele. Služeb je řada a je to podobné jako při koupi auta, kdy má zákazník několik let také servis zdarma. Zákazníci to velmi oceňují, takže jdeme nejspíš správnou cestou.

Kde vás v České republice zákazníci najdou?

Mohou nás navštívit v showroomu v Praze na Vinohradské ulici 41, v Brně v ulici Hněvkovského 81b. A také na www.bedeur.com.