Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sašu (13) rozzuřila hra na telefonu: Rozmlátil nábytek a ubodal svého bratříčka (†6)

Autor: jel - 
29. dubna 2020
19:42

Teprve třináctiletý školák Alexander z Krasnojarského kraje v Rusku se dopustil příšerného zločinu, který už nemůže vzít zpět. Kvůli tomu, že prohrál ve hře, kterou hrál na telefonu se tak rozčílil, že zavraždil svého malého bratra Bohdana!

Oxana Sarančuková (32), matka obou chlapců, nechala ve čtvrtek oba chlapce na chvíli samotné doma, zatímco sama odvezla svou teprve šestiměsíční dceru k jejím prarodičům. Když se však vrátila čekala ji doma hrůza. Její mladší synek byl mrtvý a nábytek rozmlácený. Oxana nevěřila historce svého staršího syna a zavolala policii, jak uvedl Daily Mirror.

Školák se nakonec přiznal policii, že se rozzuřil poté, co prohrál hru na mobilu. Údajně se bál, že s ním už kamarádi nebudou mluvit, když prohrál tak lehké kolo. V zuřivosti začal rozbíjet nábytek a nakonec rozbil i telefon. Jeho mladší bráška Bohdan z něj měl strach a tak se schoval do kuchyně. 

Alexander však dostal strach, že bratříček poví matce, co se stalo a v zuřivosti se rozhodl k hrůznému činu. Svého malého sourozenci bodl patnáctkrát! Chlapeček na místě zemřel. Třináctiletý vrah byl údajně dobrý student a hrůzný zločin místní naprosto šokoval.

e.lesanova ( 29. dubna 2020 21:21 )

Není nutné dávat info, že jde o případ "z Ruska"...odborníci přirovnávají návyk na sociálních sítích, videohrách atd. k podávání heroinu...jsou jich miliony, těchto dětí, kterým rodiče "dopřávají", aby od nich měli "klid"...tyto technické vymoženosti nám ještě v budoucnu "pěkně zato­pí".­..vy­chová­váme generace mimo realitu, ve virtuálním světě­...ne­použi­telné pro život

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání