Krásná vicemiss roku 1996 Iva Kubelková moc dobře ví, jak povzbudit své fanoušky, jejichž morálka se během nedobrovolných koronavirových prázdnin nachází na štíru. „Tak jsem si dnes zahájila plavkovou sezónu na naší zahradě,“ napsala někdejší modelka a pozdější muzikálová hvězda (zapěla si například v hlavní ženské roli muzikálu Trhák) ke dvěma rajcovním selfíčkům, jimž vévodí kromě její půvabné tváře také její přednosti velikosti číslo pět v růžových košíčcích.

Vzhledem k tomu, že letos všechny Čechy čeká se vší pravděpodobností léto někde na chalupě, na Slapech nebo na vlastní zahradě, je právě tohle ideální místo, kam vynést novou letní garderobu – i kdyby to měly být „jenom“ plavky. Na to ovšem nikdo, kdo viděl tyto snímky, jistě ani na okamžik nepomyslel…

Pohled na pěkně tvarované poprsí Kubelkové ocenili jak její fanoušci, tak i fanynky, které naprosto otevřeně a beze studu Ivě závidí nejenom její ňadra, ale i postavičku, která popírá přírodní zákony. Rozhodě by totiž nikdo neřekl, že má sexy modelka za sebou už dva porody. Její starší dcera Natálie Jirásková (15) je dokonce, po vzoru maminky, již hvězdou módních přehlídek!

Ivino svůdné selfie se líbilo i celé řadě celebrit. „Sluší!“ rozplývala se nad fotkami například herečka Dana Morávková (48), s níž si Iva zahrála ve výše zmiňovaném Trháku.

Na nejžhavější snímky téhle tmavovlasé bohyně, co příští týden oslaví své třiačtyřicáté narozeniny, se můžete podívat do naší galerie. Garantujeme vám, že nebudete litovat…

VIDEO: Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
70 fotografií