Online chat
Dobry den, pani carodejko. Podari se mi prosim v blizke dobe sehnat praci. Děkuji(Sylva,17.9.1989)
Foto
Ano, nepředstavujte si nic ideálního, ale práce to bude. Hodně štěstí
Dobrý den, jsem už ZOUFALÁ!!!. Rozešli jsme se, ale stejně nás to k sobě táhne. Občas si napíšeme, poslal mi dárek k narozeninám. A pořád dokola. Problém je, že jsme oba zadaní. Má to budoucnost? Děkuji.(Nela)
Foto
Vašemu ex dělá dobře, že a něj reagujete, možná, že by rád zavzpomínal i jinak, ale neusuzujte z toho, že s vámi chce trvale žít. Vezměte si z toho to hezké, udělala jste na něj dojem. Ale netrapte se s tím.
Dobrý den, paní Arianko, dostane se bratr z ošklivého rozchodu s manželkou? Vyjde mu současný vztah? A jeho dcera-vzpamatuje se? Budu ještě někdy ve spokojeném vztahu s mužem? To jsem vás zahltila, moc se omlouvám. Alespoň ten bratr by mě zajímal, moc prosím a děkuji. A krásný dnešní sváteční den Blanka(Blanka)
Foto
Bratr se dá do pořádku, ale současný vztah je spíš takové "převoznictví" jak se říká. Vztahy musí doznít, aby mohly začít nové a zdravé. Hodně štěstí
Dobrý den, mám naději v dalším setkání , jsme od sebe 200 km. Já beran on kozoroh . Děkuji(Martina)
Foto
Na setkání ano, ale obecně se Berans Kozorohem k sobě moc nehodí. Čekejte tvrdé střety o každou pitomost. Hodně štěstí
Dobrý den, paní Petruško, máme jet v létě s manželem do lázní? , nebo je to riskantní v této těžké době. Moc děkujeme P. (Pavla )
Foto
Jeďte, izolace a to, že se člověk na nic netěší, je taky zdraví škodlivé. Hodně štěstí
Dobrý deň prajem. Nájdem konečne lásku? Niekoho kto bude mať o mňa naozaj záujem? Vždy je to totiž jednostranne mam pocit ze keď sa nejaký muž objavy o ktorého mám záujem tak on o mňa záujem nemá alebo to nedáva najavo. Sa mi zda že nikto tu na svete pre mňa nie je. (20.9.1994)(Slávka)
Foto
Samozřejmě, že si najdete partnera. Jde spíš o to, jaké signály vysíláte, nebo kdo si myslíte, že se k vám hodí. Zkuste dát šanci i jiným typům, než doposud. Hodně štěstí
Dobrý den Petro, naštěstí mám zaměstnání a z něho plynoucí pravidelný příjem, ale... problémem jsou vztahy na pracovišti. Přinese mi štěstí změna práce?(Broňa)
Foto
Broňo, píšu to tu dnes každému, kdo se ptá na práci. Teď není doba na to, jít"do lepšího". Všude se propouští a i kdybyste práci našla, jako nový zaměstnanec budete mít "krátký doutnák". Počkejte, až se situace zklidní.
Dobry den, prosim Vas,jiz delsi dobu myslim porad na "pana bozskeho"(1.11.1961), ale asi osudovo nejsme souzeni. Bude nam osud prat v budoucnu, nejak nejsem schopna ho dostat z hlavy. Dik 13.08.1982(zuzik)
Foto
Zuziku, pana Božského chcete hlavně proto, protože ho nemůžete mít. Navíc, dvacetiletý rozdíl většinou v sexu hraje velkou roli a v loži by to nejspíš božské moc nebylo.
Krásný den, rozešli jsme se, chybíme si, ale jsme zadaní. Je nějaká šance na společnou budoucnost? Zvládneme opustit své rodiny a být spolu?(Jitka)
Foto
Je otázka, jestli "chybíme si" je dost pádný důvod pro rozbití dvou rodin. Toužíte po vzrušení, ale pokud upadnete do partnerského stereotypu se staronovým partnerem, bude to hodně podobné současnému stavu. Ostatně, ani společná budoucnost, nevymaže původní rodiny z vašeho života. ROzmyslete si to.
Dobrý den, nejsem spokojená s pracovním prostředím ale práce mě baví. Mám odejít ? Je to dobrý krok ? Děkuji.(HanaLL)
Foto
Teď rozhodně neocházejte. Bylo by to hodně riskantní a pokud vás práce baví, tak i zbytečné. Hodně štěstí
Dobrý den,jsem zmatená a nevím jak dál,ukončit vztah nebo pokračovat dál Marta(Marta)
Foto
Vztah nemá žádnou budoucnost, takže radím spíše ukončit. Hodně štěstí
Dobrý den, svojí nerozhodností a hloupostí jsem přišel o lásku svého života. Přesto se dál potkáváme, a zůstali jsme přáteli. Chtěl bych se zeptat, zda se ještě naše cesty zkříží, a pokud ano, zda nam budou hvězdy nakloněny a zůstaneme spolu. Moje datum narození je 3.12.75 a "přítelkyne" 27.2.76 Moc Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den J. (Jakub)
Foto
Vaší bývalé přítelkyni se moc nechce vstupovat znova do stejné řeky. Jako Střelec to berete na víc na lehkou váhu, ale jí to zasáhlo hluboce. Možná by o tom i mohla uvažovat, ale bojí se.
Dobrý den, můj dotaz zní: Rozvede se? Moc prosím o odpověď. Děkuji.(Eva)
Foto
Ani náhodou... Neztrácejte čas.
Dobrý den. co pěkného mě čeká v květnu? Chlap, ze kterého se mi podlomí kolena? děkuji(Kateřina)
Foto
Velké podlamování kolen nečekejte, ale zájem o vás někdo má :) Hodně štěstí
Dobry den,chtela bych se zeptat zda neprijdu o praci.Ještě se chci zeptat jak vidite vztahy v manzelstvi Jan 15.8.1962 Lenka 24.021966.Dekuji(Lenka)
Foto
O práci byste přijít neměla a pokud jde o manželství, povahu vašeho vtahu hodně určují vaše znamení, ale jinak by k nějaký kontrmelcům dojít nemělo. Prostě, vše při starém Hodně štěstí
Dobrý de, paní Alraune, prosím o náhled do karet. Jak mě vnímá onen muž a co nyní mu jde, když se opětovně ozývá...? Děkuji(Jitka)
Foto
Karty vypadají velmi dobře, zdá se, že o vás má ten pán vážný zájem, hodně štěstí.
Dobrý den, Petro. Žiji ve volném manželství a mimo něj mám přítele... Ráda bych věděla, zda se bude náš vztah vyvíjet dál. Také jsem dala výpověď v práci a zajímá mě, zda najdu novou, která mě bude naplňovat. Děkuji :-)(Elizabeta)
Foto
Vašemu příteli vztah vyhovuje tak, jak teď je, bez větších závazků. Pokud jde o práci, pokud jde o finance, bude to hodně složité. Všechno se bude omezovat, na své si přijdou jen dobrodruzi, nebo ti, kteříse věnují dobročinnosti. Hodně štěstí
Pekny slunecny den carodejko,co me ceka v zamestnani tento rok?Zmenim praci?Ceka me navyseni financi?Dekuji.(Marta)
Foto
Na navýšení financí bych tenhle rok moc nespoléhala a nedoporučuju ani příliš riskantní kroky ohledně výpovědi. Situace nebude dobrá
Dobrý den. Nic mi do toho není, ale chtěla bych se zeptat karet, jestli se rodiče budou rozvádět. Jsem přeci jen jejich dcera a docela mi na nich záleží. V poslední době si všímám krize mezi nimi a nevím, jestli se do toho montovat. Přeji pěkné jaro.(Dcera)
Foto
Vypadá to, že ne, ale je to dost nejisté. Tohle je pro vztahy obecně strašně složité období, stres, ponorka, atd. Jako dcera je můžete ujistit, že je máme oba ráda, a případně poradit nějakou poradnu, nebo prostě poprosit, ať si to nechají projít hlavou. Hodně štěstí
Dobrý den, paní Petro. Dost se trápím. Přítel se odmlčel a nevím, jestli se ozve, či chce ještě ve vztahu pokračovat, nevím ani důvody, proč se neozývá. Hodně mě to ubíjí a nevím, co dělat. Mám situaci pustit … ? Děkuji a mějte se hezky.(Kalyptonka)
Foto
Podle karet nemá vztah velkou šanci na pokračování, ale vy máte stejně právo na férové jednání a na to, aby vám sdělil, že se s vámi rozchází. Pokud máte možnost, prostě se ho zeptejte... ale nedoporučuju vám zkoušet vztah slepit. Hodně štěstí
Dobry den, budeme spolu zit? (Len)
Foto
Ano, ale bude to ještě složité. Hodně štěstí
Budu mit miminko? (Lena)
Foto
Miminko teď není na pořadu dne.
DOBRÝ DEN PETRO MOC VÁS PROSÍM O ODPOVĚD.ZÍTRA MI BUDE 45.PROSÍM NAJDU DO ROKA PŘÍTELE.BUDU SE STĚHOVAT.KDY PUJDU DO REHABILITAČNÍHO CENTRA.DĚKUJI KALA JSEM NA VOZÍKU 1.5.75 MOC PROSÍ(KALLA)
Foto
Přeju všechno nejlepší k narozeninám. Vztah zatím na obzoru není, ale do rehabilitačního centra byste měla jít poměrně brzo. Co si budeme namlouvat, doba teď moc seznamování nepřeje, ale v létě už by mohla být šance. Hodně štěstí
Dobrý den, prosím, budu se svým manželem ještě někdy šťastná? Moc děkuji za odpověď. (Šárka )
Foto
Váš vztah je už dost vyhořelý, velké štěstí v něm nekyne. Můžete ve vztahu zůstat s tím, že od něj už nic nečekáte, a nebo ho ukončit a dát šanci něčemu novému. Hodně štěstí.
Dobrý den, před 6 lety jsem se rozešla s přítelem (klasika: ženatý, věčně odcházel od manželky). Teď jsme několik měsíců v kontaktu, ale cítím se být už někde jinde. Mám od něho něco čekat nebo se mi v životě objeví nějaký nový Muž obecný, nová láska? Děkuji a přeji stále zdraví, Žena, duben 67(Žena )
Foto
Myslím, že je na čase odříznout se od něj a začít s čistým stolem. Možnosti seznámení určitě jsou. Buďte realistická a klidně i trochu sobecká... a už neztrácejte čas čekáním na neperspektivní lháře :) Hodně štěstí
Dobrý den, paní Petro, ráda bych věděla, zda se mi ještě ozve tento muž, Alex, 14. 2.66. Děkuji za odpověď a Váš čas. Helena. (Helena )
Foto
Neplýtvala bych s tím pánem čas, vážný zájem o vás nemá, nemá smysl se k němu upínat. Hodně štěstí.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli najdu zaměstnání cca září nebo co mám vědět děkuji;-)9.8.81(Andrea )
Foto
Do září byste něco najít měla, ale nebude to teď jednoduché. Začněte hledat hned. Hodně štěstí