Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Janek s Týnou spolu skončí v posteli! Dojde i na sex?

4. května 2020 | 06:00

Janek ještě stále tají před Týnou svou pravou totožnost, a čím déle váhá, tím je těžší se z téhle situace dostat tak, aby nezuřila. V dnešním díle se všechno ještě více zkomplikuje!

Satrapa hučí do Štěpána, aby se usmířil s Týnou a dal jí najevo, že by se k ní chtěl vrátit. Štěpán se nechá přesvědčit a rozhodne se, že jí koupí dárek. Dá Týně čtyřkolku a vyzná jí lásku. Týna je ale nerozhodná, neví, zda mu má dát ještě šanci, nebo ne, a promluví si s Julií. Přizná se, že se líbala s Jankem a málem skončili v posteli, ale on jí řekl, že chce ženu na celý život a že raději počká, až si bude Týna úplně jistá, zda ho opravdu chce. Julie jí řekne, že má přestat přemýšlet a jít do vztahu s Jankem. Týna vrátí Štěpánovi klíče od čtyřkolky, tomu je jasné, že už nemá šanci. V noci se Týna rozhodne, že to s Jankem zkusí, a skončí v posteli.

Vilda je rozčílený a velmi důrazně žádá Janka, aby konečně řekli pravdu, jak to s nimi opravdu je. Janek si vyprosí ještě tři dny, aby to mohl Týně říct. Mezitím Roman informuje rozzuřeného Matějku, že na pozemcích je stavební uzávěra. Matějka zuří, nejde mu do hlavy, že by si Týna jen tak z ničeho nic objednala průzkum. Je si jist, že je to schválně, aby nemohli pozemky koupit. Určitě v tom má prsty Janek, Týnu by nic takového nenapadlo. Matějka nechápe, proč jim Janek hází klacky pod nohy.