Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kuchař se pokusil vydloubnout oči manželce: Nechutnalo mu jídlo, které uvařila v karanténě!

Autor: shp - 
2. května 2020
18:38

Z karantény už mnohým není psychicky dobře, ale kuchaři Christopheru Carrovi (27) z anglického Consettu nejspíš opravdu přeskočilo. Když mu uvařila manželka, jídlo mu nechutnalo natolik, že ji napadl, zbil a pokusil se jí dokonce vydloubnout oči! Skončil kvůli tomu za mřížemi.

Útok, který se odehrál během karantény vyhlášené kvůli pandemii koronaviru, byl tak lítý, že žena skončila s monokly pod oteklýma očima a několika šrámy po celém těle. Manželka u soudu vypověděla, že ji Carr napadl kvůli tomu, že mu uvařila kari, které mu nechutnalo. Ochutnal prý jen kousek a zbytek okamžitě vysypal do kuchyňského dřezu.

Do zad ji uhodil stolečkem

Rozzuřený kuchař následně uhodil svou ženu, dal jí několikrát pěstí a opakovaně na ni dupl. Muž vzal do rukou také malý stoleček a manželku s ním několikrát udeřil do zad. Soudce však měl s domácím násilníkem překvapivé slitování. Za vážné ublížení na zdraví ho poslal za mříže na pouhý rok a půl.

Soudce James Adkin také vydal zákaz přibližování. Carr nesmí svou ženu ani nijak kontaktovat. Jeho manželka vypověděla, že byl vůči ní i v minulosti násilný, ale nikdy ne tolik jako nyní. Ženě v podstatě zachránili život sousedi. Slyšeli humbuk a řev a přispěchali napadené na pomoc.

Manželku čas od času napadal

„Byl to ošklivý útok, ze kterého si odnesla šrámy a modřiny,“ prohlásil podle Daily Mailu u soudu právní zástupce napadené Richard Herrmann s tím, že vztah měl násilných epizod více. Teď už snad bude mít Angličanka, která si toho hodně vytrpěla, konečně klid.

latecia ( 2. května 2020 21:17 )

Anglie je zvracena, pousti tu na svobodu vrahy, lidsky zivot tu nema velkou hodnotu.

Citronel ( 2. května 2020 20:12 )

Zajímala by mě shovívavost soudce,kdy šlo o jeho dceru.

pepen ( 2. května 2020 18:49 )

Mě se zdá že soudy nestojí za nic v Evropě !!!!Zmlátí manželku dupe jí na záda a poté jí chce vydloubnout oči nožem.Jen kvůli tomu že mu nechutnalo jídlo.Soud mu napařil jenom rok a půl...to je výsměch justice lidem !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání