Tělo zdřevěnělé nekonečně dlouhou karanténou se rozhodla Diana Kobzanová pořádně rozpohybovat tenisem. A neváhala o tom informovat svou fanouškovskou základnu na instagramu. „Po měsíci otevřeli kurty,“ napsala Diana Kobzanová. A aby bylo zcela jasně patrné modelčino nadšení, zakončila to třemi vykřičníky a doplnila smajlíkem s party čepicí na hlavě a frkačkou v ústech.

Diana Kobzanová neskrývá, že je aktuálně matkou a ženou v domácnosti na plný úvazek. A jak už se mockrát na sociální síti svěřila, je to pro ni náročná náplň všedních dní. A to i když fungují školky, kroužky a její partner Michael Frolík (32) je se svým hokejovým týmem na tréninkovém ledě či hraje zápas.

Teď když je celá rodina pohromadě, někdejší modelka nezamlčuje, že zvládat karanténu je občas pořádný nápor na nervy. Navíc je to pro ni o to složitější, že společně s Michaelem Frolíkem a jejich dvěma dcerami Ellou (5) a Lily (2) zůstali na daleké Floridě. A tak když tamní autority v rámci zmírňování opatření v boji s virem covid-19 povolily otevření venkovních sportovišť, Diana Kobzanová byla jednou z prvních, kdo stál s raketou před branami.        

VIDEO: Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině

Video
Video se připravuje ...

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině. Instagram/Diana Kobzanová

Fotogalerie
57 fotografií