Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policisté z Liberce vyšetřují neobvyklou krádež: Někdo upytlačil okrasné kapry z rybníčku na zahradě!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: iStock)
Autor: VaB - 
30. dubna 2020
22:37

Policisté z Liberce vyšetřují poněkud netradiční krádež. Z jedné zahrady zmizelo osm okrasných kaprů. Policisté po pachateli, kterému hrozí až osm let vězení, pátrají.

Ke konci dubna došlo v Liberci v části Ruprechtice ke krádeži. Z rybníčku na zahradě zmizelo osm okrasných kaprů!  Je až neuvěřitelné, co dokáží někteří lidé odcizit.  

„O uplynulém víkendu, v neděli 26. dubna, vnikl někdo v noční době na její pozemek v ulici Horymírova, a to poté co poškodil visací zámek u oplocení, a následně zde z umělého jezírka odcizil celkem 8 kusů okrasných ryb Doitsu Kohaku,“ uvedla policejní mluvčí Vladimíra Štýrová.

Majitelce vznikla škoda čtyři tisíce korun. „Případem se nyní zabývají policisté z obvodního oddělení Liberec - Centrum, kteří v dané věci zahájili šetření ke zločinu „krádeže“ a po pachateli pátrají. Neznámý pachatel se totiž dopustil krádeže v době, kdy v Česku platí nouzový stav, který vláda České republiky vyhlásila z důvodu ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu koronaviru,“ doplnila Štýrová s tím, že pachateli hrozí trest odnětí svobody od dvou do devíti let. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání