Já sedím vepředu, já sedím vepředu a Slunce spí, vzadu spí,“ prozpěvuje si Tereza Ramba na sedadle spolujezdce rodinného vozu, který řídí její manžel Matyáš. Společný synek spokojeně dřímá v autosedačce na zadním sedadle a herečka je viditelně nadšená, že může míhající se okolí sledovat z předního sedadla.  

Po chvílí neřízené radosti a zpěvu, který se řine z Tereziných úst, a poté, co se věty proměnily do shluku slabik, se ozývá hereččin manžel: „Terezo?!“ Napomíná láskyplně svou choť akrobat a tanečník, který se potřebuje soustředit na řízení. Tereza Ramba se pak vrací do příčetnějšího stavu.

Tříčlenná rodinka si nicméně nevyrazila jen tak na výlet. Matyáš s exoticky znějícím příjmením Ramba svou manželku vezl do Dvora Králové. Odtamtud se totiž online přenášelo představení Amerikánka, ve kterém Tereza Ramba účinkuje. Rozverné video v hereččiných instastories na instagramu tak mělo posloužit jako pozvánka pro ty, kteří by si chtěli i v době karantény a zákazu konání divadelních představení dopřát trochu kulturního rozptýlení až domů.  

Fotogalerie
50 fotografií