Poctivé porce masa, přílohy, spousta zeleniny i dochucovadel… Ničím z toho Zuzana Belohorcová, když panuje v kuchyni, nešetří. Než však může čtyřčlenná československá rodinka zasednout ke stolu a pustit se do hodování, musí Zuzanin partner Vlasta Hájek (44), dcera Salma (10) a syn Nevio (6) přečkat nejen dobu, než se uvaří brambory a upeče maso.    

Zuzana Belohorcová je totiž zvyklá zprostředkovávat svým fanouškům téměř každý krok. A tak než se moderátorka původem ze Slovenska pochlubí všemi ingrediencemi, neopracovanými a posléze uvařenými či upečenými surovinami na instagramu, čas přípravy večeře se klidně i zdvojnásobí. A to nese velmi nelibě Zuzanin partner Vlasta, který coby vyhladovělý muž chce mít jídlo na talíři na stole včas. A pochopením pro Zuzaninu vášeň sdílet vše na sociálních sítích neoplývá.   

„Manželi, už máš hlad?“ snaží se laškovat Zuzana Belohorcová se svým mužem na jednom z instagramových videí, na kterých moderátorka dokumentuje přípravu večeře. „Haló! Šup, už mám hlad!“ hřímá ve videu Vlasta Hájek a vařečkou u toho cinká o sklenici. „A takto to, přátelé, u nás vypadá skoro každý večer,“ píše Zuzana Belohorcová u příspěvku. „Stále je u nás rušno a hlavně veselo. Nuda fakt nehrozí. Jediné, co si vždy říkám, chudáci sousedé pod námi. Ale zatím to s námi dávají,“ vysekla na závěr vnadná moderátorka poklonu svým sousedům v Americe.  

VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií