Luxusní bourák za miliony si slovenská hvězdička a někdejší účastnice reality show Hotel Paradise nechala upravit na míru. Asi nikoho tak nepřekvapí, že vůz má růžovou barvičku, zřejmě aby Zuzaně ladil k oblečení i kabelce.

Vzhledem k tomu, že většina lidí teď trávila čas spíš v karanténě, koupí nového vozítka Plačková veřejnost tak trochu provokovala. Ovšem zřejmě se teď rozhodla vše napravit a minimálně pánům spravit chuť - nahým snímkem!

„Dnes jsme fotili moji kolekci a mezitím jsme stihli i jednu nahou fotku po asi 4 letech,“ prozradila na instagramu kráska, která kdysi neměla problém s odhalováním. Ale přece jen už je dnes vdaná paní, a tak svlékání trochu omezila.

A čemu vděčíme za její nynější změnu názorů? Tomu neuvěříte! „To auto si to prostě žádalo,“ dodala Plačková vystupující také pod přezdívkou Queen, což znamená anglicky královna. A na fotce, kde se vyvaluje v Evině rouše na korbě svého růžové auta, skutečně jako královna vypadá... Posuďte to ostatně sami v galerii, kde najdete navíc její starší (a odvážnější) fotky.

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Fotogalerie
68 fotografií