Zapálila jsem si posilovnu,“ hlásá Britney Spearsová ve videu, které umístila na svůj instagram. „Měla jsem v ní dvě svíčky a… tak nějak se stalo… že jsem ji zkrátka podpálila,“ přiznává zpěvačka, která se celou dobu trvání videa nervózně pohupuje. Kromě přiznání samotné nehody zpěvačka dodala, že jí zůstaly pouhé dva posilovací stroje.

Poté, co se její domácí posilovnou prohnaly plameny, musí být zpěvačka o to kreativnější. Když už nemůže cvičit na strojích, Britney Spearsová se snaží využít činky jednoručky, což taky svým fanouškům záhy předvedla. Už mnoho let se zpěvačce nedaří prolomit řetězec smolných událostí, které doprovázejí její život. 

Svými veřejnými psychickými kolapsy je za poslední roky proslulejší než novými hudebními hity. Zpěvaččin někdejší manžel Kevin Federline (42) má v péči společné syny Prestona (14) a Jaydena (13) a Britney mu navíc musí vyplácet tučné alimenty. 

O majetku, kariéře i o tom, zda by měla opět nastoupit léčbu pošramocené psychiky, rozhoduje podle nařízení soudu její otec. Navíc i v dobách nařízené karantény je Britney Spearsová sama. Její o dvanáct let mladší přítel Sam Asghari (26) je totiž v domácí izolaci, a své vyvolené společnost tudíž nedělá.   

Fotogalerie
53 fotografií