Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Oblíbený reportér má problém: V živém vstupu z obýváku ho natočili i s milenkou, přítelkyně řádí

Autor: jžk - 
1. května 2020
19:19

Že online přenosy z domu během zákazu vycházení můžou být občas faux pas, to už mnozí věděli. Pyžamo pod sakem nebo dětský křik během videokonference se v koronavirové době nejeví jako nic skandálního. Na rozdíl od incidentu, který se nedávno stal televiznímu hlasateli Alfonso Merlosovi. Místo rodiny se mu po bytě procházela milenka jen v podprsence!

Španělský televizní hlasatel si zavařil na problém poté, co mu během jednoho z živých vysílání vstoupila do záběru webkamery nahá žena. Pozorní diváci ihned poznali, že se nejedná o Merlosovu přítelkyni, hvězdu reality show Big Brother Martu Lopézovou, ale o mladou novinářku Alexiu Rivasovou (27)!

Video se ihned stalo virálním a spustilo mediální peklo, během něhož Alfonso Merlos (41) celé dny mlčel. Nakonec se Lopézové omluvil v pondělí  během zpravodajské show Ana Rosa. „Pokud si myslíte, že jsem k situaci nepřistoupil správně nebo že jsem některé věci učinil špatně, nedělá mi problém žádat o odpuštění, i když mým cílem nebylo někomu ublížit,“ řekl a dodal, že v době, kdy měl nahotinku doma, již s Lopézovou vztah ukončil.

 

Ta ale tvrdila pravý opak. Argumentovala tím, že se s Merlosem nerozešla, jen si dali po neshodách čtyřdenní pauzu, při které se neviděli. Právě během nich měla být Rivasová viděna nahá online na kameře. Incident nazvala „nepříjemným“ a „hanebným“.

Alexia Rivasová trvá na svém tvrzení, že s Merlosem byla s vědomím, že je nezadaný, když se s ním začala před třemi týdny stýkat. Od 14. března byl ve Španělsku nařízen zákaz vycházení kromě nezbytných situací, což vedlo k obvinění, že Merlos a Rivasová pravděpodobně porušili pravidla sociálního distancování.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi