Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pirát na Chebsku proletěl kolem policistů: Jel rychlostí 183 km/h!

Autor: VaB - 
2. května 2020
14:32

Nouzový stav neznamená, že se policisté nezaměřují na řidiče, kteří překračují rychlost. Jednoho takového piráta chytili na Chebsku. Okolo jejich auta projel rychlostí 183 km/h!

Policisté, zejména ti z dopravní policie, se i přes vyhlášený nouzový stav zaměřují na plynulost dopravy a překračování rychlosti. V Karlovarském kraji hlídka v neoznačeném vozidle měřila rychlost na silnici II/606 u obce Podhoří. 

Řidič volva kolem policejního vozu doslova proletěl, radar na displeji ukazoval rychlost 183 kilometrů za hodinu! „Na daném úseku je přitom maximální dovolená rychlost 90 km/h. Po odečtení tolerance tedy řidič překročil rychlost o 87 km/h,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva. 

Video  Pirát proletěl kolem policistů rychlostí 183 km/h: Na rok může přijít o řidičák.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Policisté se za řidičem vydali a zanedlouho ho zastavili. „Poté řidiče automobilu vyzvali k předložení dokladů předepsaných k provozu a řízení motorového vozidla,“ doplnil Kopřiva.

Řidičovo jednání bylo oznámeno na odpovědný správní orgán. Řidiči může orgán uložit sankci 5 až 10 tisíc korun, případně i zákaz řízení až na jeden rok. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání