Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka odešla od rodičů k příbuzným: Otčím vyhrožoval, že je vyvraždí, pokud se nevrátí

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Václav Burian)
Autor: VaB - 
2. května 2020
17:53

Mladá dívka se rozhodla odejít z domu, nechtěla bydlet se svou matkou alkoholičkou a jejím přítelem. To je ale naštvalo a začala mela. Muž vyhrožoval, že příbuzné dívky, ke kterým utekla, vyvraždí. Policie muže z Olomoucka podezírá z nebezpečného vyhrožování.

Olomoučtí policisté se zabývají nebezpečným vyhrožováním. Celé to začalo 27. dubna rodinnými spory. Mladistvá dcera se rozhodla, že nechce žít v domácnosti se svou matkou, která je údajně alkoholička, a s jejím přítelem. 

„Z toho důvodu dívka odešla k příbuzným. Matka a její přítel se s tímto rozhodnutím dívky nechtěli smířit a po policistech požadovali, aby jim dceru násilím přivezli zpět,“ popisuje situaci policejní mluvčí Filip Kořínek.

Muž se svého dožadoval tak urputně, až hrozil, že pokud nebudou jeho požadavky splněny, vyvraždí příbuzné dívky, u kterých bydlela! „Na základě hrozeb a narůstající agrese policisté muže zajistili. Při zajištění opilý muž kladl odpor, takže policisté proti němu museli použít donucovací prostředky. S nasazenými pouty byl pak muž eskortován k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice,“ dodal Kořínek.

V případě odsouzení hrozí podezřelému za zmíněné jednání trest odnětí svobody až na jeden rok. 

brano34 ( 3. května 2020 04:57 )

Opovrženíhodný otčím! Vyhrožoval že je vyvraždí? Kuplíř a násilník omezující svobodu dospělé a mladé ženy?
Toho už by neměli pouštět

BoziMilda ( 2. května 2020 23:32 )

Milí diváci, teď už máte dostatek indicií.

Citronel ( 2. května 2020 20:20 )

Kdyby mu hrozilo 10 let dostane podmínku,jemu hrozí rok,to nedostane ani vynadáno.Má jít na pozorování do doby,než sám zjistí,že už se musí chovat civilizovaně,pak celou tu léčbu zaplatit,moc by mu to určitě pomohlo a už by si rozmyslel,jestli někomu vyhrožovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání