Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dceru soudce zavraždil její manžel: Pokusil se jí uříznout hlavu!

Autor: rc - 
7. května 2020
21:52

Brutální vražda se odehrála u města Rubcovsk na jihozápadě Ruska. Arťom Kiseljev tam zavezl svou manželku Irinu, dceru soudce, ke hřbitovu, zasadil jí několik bodných ran a posléze se jí pokusil uříznout hlavu! S jejím tělem v kufru se pak snažil ujet policii. 

Policii kontaktovala vystrašená máma Iriny Kiseljevové s tím, že jí její dcera nezvedá telefony. Po pětatřicetileté dceři soudce začala pátrat policie. Pátrání skončilo tragicky. Jak uvedl britský The Sun, krásnou Irinu brutálně zavraždil její manžel Arťom Kiseljev.

Devětadvacetiletý muž svou manželku zavezl ke hřbitovu u města Rubcovsk, které se nachází v jihozápadní části Ruska, a zasadil jí údajně několik bodných ran nožem. Žena měla otevřenou ránu na břiše a hlavu téměř oddělenou od těla.

Podle informací zmíněného portálu se muž strážcům zákona pokoušel ujíždět s tělem své ženy v kufru. Policistům se ho podařilo dopadnout až poté, co na silnici položili zastavovací pás. Ovšem ani propíchané pneumatiky muže nezastavily. „Snažil se uniknout na prázdných pneumatikách, ale byl dopaden. Vystoupil z auta a zaútočil na policii nožem,“ uvedli vyšetřovatelé. Při zatýkání nakonec musela být použita střelná zbraň. Strážci zákona ho údajně museli střelit do nohou. Muž nakonec vzal nůž a bodl sám sebe. Zraněním podlehl.

Podle Irininy kamarádky Karin byl Arťom vždy tichý muž, který se stranil společnosti. Rodina Iriny jejich vztah neschvalovala, nicméně Irina do něj byla velice zamilovaná. „Kdykoliv jsem ho viděla, zdál se mi zvláštní. Neměla jsem ho ráda. Ale Irina ho velice milovala, ačkoliv její rodina a blízcí přátelé nechtěli, aby byli spolu. Neměli ho rádi,“ uvedla Karina.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání