Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Přiváděla děti sexuálnímu násilníkovi: Zrůdnou ženu čeká sto let v base!

Za nechutný zločin si odsedí 100 let. Kimberly Elvera Feigertová (vlevo) a Andrew Paige (vpravo).
Za nechutný zločin si odsedí 100 let. Kimberly Elvera Feigertová (vlevo) a Andrew Paige (vpravo).  (Autor: Montana Department of Corrections)
Autor: jel - 
5. května 2020
11:54

Kimberly Elvera Feigertové (32) z amerického státu Montana byla odsouzena na sto let do vězení. Podle soudu totiž přivedla malou holčičku sexuálnímu násilníkovi a nechala ho ji znásilňovat v koupelně. Navíc mu měla takhle vodit více dětí!

Hrůza údajně vyšla najevo poté, co vyšetřovatelé našli v telefonu Feigertové fotografie nebohého dítěte, které znásilňoval muž jménem Andrew Douglas Paige. Ten byl tou dobou již ve vězení a vyšetřovatelé ho na fotce poznali podle tetování na noze.

Podle Helena Independent Record měla Feigertová nechutnému násilníkovi takto přivést pod nos dokonce několik dětí, z nichž dvěma bylo méně než deset! Navíc se měla zvrácená dvojice o znásilnění bavit také po telefonu, Feigertová měla úchyla ujišťovat, že dívka „to neřekne“!

K odpornému zločinu se sice žena přiznala, během úterního soudu prý ale za své činy nepřijala plnou zodpovědnost. Údajně řekla, že si nepamatuje, že by se o nechutném činu bavili po telefonu a tvrdí, že byla ovládána pomocí drog. Podle soudce může být podmínečně propuštěna, ne však dříve než za pětadvacet let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání