Herečka Mahulena Bočanová je sama na výchovu dcery Márinky, kterou si pořídila s podnikatelem Viktorem Mrázem (52). Dívenka už od narození trpí lehčí formou autismu, a v pubertě se k jejím zdravotním nesnázím přidala i nebezpečná a nevyzpytatelná epilepsie. Jenže při pohledu na sympatickou dívenku, která na konci loňského léta oslavila osmnáctiny, se dá jenom těžko uvěřit, že je její maminkou právě ona půvabná herečka, která pro svůj „nečeský“ vzhled na televizních obrazovkách ztvárňuje povětšinou sexy ženy a femme fatale.

A jak připustila na instagramu i sama Bočanová, také její představy, jak bude vypadat její potomek, se dost lišily. „Člověk míní (foto vlevo, holčička, jakou jsem předpokládala), Pán Bůh mění (foto vpravo, MOJE holčička),“ napsala představitelka čarodějnice Bludimíry z pohádky Kouzelný měšec na sociální síť. Na snímku vlevo bylo snědé, hispánské děvčátko, na snímku vlevo Márinka s rozježenými blond vlásky, kterou hereččini followeři přirovnali k malému Kevinovi z komedie Sám doma, tedy k Macaulay Culkinovi (39). A je pravda, že zrovna na oné momentce jako kdyby mu Márinka z oka vypadla – což pobaveně uznala i Bočanová.

„Při cestování to asi není úplně praktický, mít nejmíň podobné dítě,“ spekulovala nad snímkem jedna hereččina fanynka. „A ještě se jmenuje jinak,“ připomněla Mahulena, která zazářila mimo jiné i v seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárnila exmanželku doktora Máry v podání Roberta Jaškówa (50). Zmatek z toho má v hlavičce podle všeho i sama Márinka. „Často si myslí, že jsem ji ukradla,“ doplnila Bočanová se smíchem.

Jak ale vzápětí herečka podotkla, na fakt, že její dcera nevypadá jako z mexické telenovely a že ji „blond side of the family“ z manželovy strany v genetice takhle převezla, si nestěžuje. Ba naopak! „Neměnila bych!!!“ zdůraznila totiž Bočanová a svá slova doplnila několika srdíčky. Zkrátka jak sama dodala, „když plánujeme, Pán Bůh se směje“. A i když není Márinka její přesnou kopií, půvab po ní bezesporu podědila.

VIDEO: Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky! 

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
62 fotografií