Před dvěma lety vydala představitelka staré Lídy Baarové ze stejnojmenného filmu autobiografii s názvem Procházka životem. Jedna pasáž by ale měla být mládeži nepřístupná – grafický popis nejlepšího orgasmu v jejím životě, přímo na prknech a před diváky totiž v knížce, kde se zamýšlí nad svým životem a nad světem, může někoho pohoršit.

„Několikrát jsme byli partnery na jevišti a byla radost s ním hrát. A najednou, po letech, jsme opět hráli milenecký pár, a tu se stalo něco neuvěřitelného. Na jevišti mi začal šeptat do ucha těmi nejoplzlejšími slovy, co hodlá se mnou udělat,“ svěřila se svým tajemstvím.

„Zády k hledišti mi ukazoval svůj vztyčený pyj, v rámci hraní mi strkal jazyk do ucha. Jednou to vyvrcholilo, když v režijním aranžmá si mu v jedné chvíli sedám na klín. Měl připravenou ruku, aby mi mohl vjet pod sukně a přímo do těch míst, která způsobují to největší vzrušení,“ pokračovala herečka v explicitním zážitku.

„Já jsem v ten moment snad ani nevěděla, že jsem na divadle, otřásl mnou takový orgasmus, jaký jsem nikdy před ani potom už nezažila.“ O koho se jednalo, to před čtenáři zatajila. Nechtěla mu zničit život, ani jeho rodině. Jenže netušila, že intimní zpovědí spustila rozsáhlé vyšetřování mužovy identity. A deníku Aha! se jí pomocí Ladislava Trojana (87) podařilo odhalit.

„V Městských divadlech pražských jsem měl angažmá přes 30 let. A i v té době, co tam účinkovala Zdenka Procházková, než si vzala Rakušana a odstěhovala se do Vídně. S Pepíkem Bekem hráli často a jsem přesvědčen, že tuto příhodu zažila s ním,“ tvrdí herec.

Že byl Josef Bek sukničkář, věděla i jeho manželka Eva. Milovala ho však natolik, že před nevěrou pevně zavírala oči a o rozvod nikdy nepožádala. S nenapravitelným chováním milovníka žen a obscénností se musela smířit až do jeho skonání v roce 1995. Sama ho následovala o půl roku později.

Fotogalerie
8 fotografií